Au spart/distrus/rusinat U Cluj! Rusine Boc, Constantea, Irimies,Cojocaru, Cantor - IMPOTENTII BANULUI PUBLIC! Lor sa le ceara suporterii demisia, nu lui Dulca, un amarat care a acceptat sa se expuna!

Boc a distrus de mai multe ori U in viata asta. Gasind mereu solutii lucitoare, fara substanta. Punand lavabila peste rahat. U Cluj e din nou in mocirla. Promovare ratata. Sezon nou ratat in primele etape, U Cluj e pe loc retrogradabil, mai mare rusinea. 

Astazi, au pierdut cu Buzau, dupa un meci absolut jenant. Acum, suporterii ii asteapta pe jucatori si pe Dulca la stadion. Furiosi. Furia lor insa nu e bine tintita. Dulca nu are decat vina ca e un antrenor slab si ca a acceptat sa se expuna gloantelor. 

Adevaratul vinovat e Emil Boc, cel care ciclu de ciclu electoral, ii abureste pe Uisti, ii minte cu succes. El a girat proiectul Constantea/Irimies, el i-a pastrat pe astia doi ciumpalaci in conducere lasandu-i sa decida destinul unei echipe precum U, lasandu-i sa decida cum sa se cheltuie banii. Nimurucii astia nu au un succes notabil in cariera lor profesionala si Boc le-a dat pe mana direct U.

Au vrut sa vanda echipa unor smecheri, i-au lasat pe copiii bogatilor tot anul trecut sa se joaca cu destinele U, copii care luau decizii la sprituri cu Constantea, vai de capul lor, la randul lor niste nevolnici. Cand Constantea a dat de greu, toti s-au uschit, ceea ce nu il face pe panglicarul asta mai putin vinovat de situatie. 

DEMISI TOTI, sigur, asa si trebuie acum. Insa tot placintarul, to mamaligarul de Boc ramane sa decida destinul lui U. Se aud prin targ vorbe de unificare cu CFR. O echipa la care viseaza niste plictisiti: FC Romania sau ceva.

U Cluj nu poate fi amestecat cu CFR, nu se va intampla asta niciodata. Fiecare are drumul sau. L-a avut mereu. Este incredibil insa cum al lui U, drumul, mereu este blocat cand zarile par sa se deschida.

Adauga comentariu