Au picat toți din ce-a dat pe gura ei? Cum l-a fraierit o prostituată, sora unui proxenet și iubita altui interlop, pe un elvețian să îi ia apartament la Cluj și a fugit cu un MEDIC

Detalii noi apar în urma perchezițiilor efectuate la comanda unui PROCUROR PROFESIONIST, care a îndraznit să facă lucrurile ca la carte și să-i salte pe interlopii din Dej - prietenașii polițiștilor din oraș. 

La începutul lunii aprilie, un bărbat în vârstă de 69 de ani din Elveția a formulat un denunț împotriva unei prostituate de lux, pe care a cunoscut-o la el în țară și de care s-a îndrăgostit lulea. 

V. D. M. este nimeni alta decât sora unuia dintre proxeneți și ex-iubita altui inculpat din dosar. Anul trecut, tânăra l-a rugat pe elvețian să o scape de acasă (DEJ) și să îi cumpere un apartament la Cluj-Napoca, în valoare de 160 de mii de euro, într-un complex rezidențial de LUX. Bărbatul a fost de acord cu condiția că va apărea și el pe acte, însă după ce a achitat ultima tranșă la apartament a aflat de la dezvoltatorul imobiliar că fata a semnat contractul doar pe numele ei și că actele pe care i le-a dat lui să le semneze erau false. Elvețianul a confruntat-o și VDM i-a spus că nu a avut de ales și că ea nu are niciun leu din cei 160 de mii. Mai mult, ca să scape de proxeneții de la DEJ a fugit la Vâlcea, fiind întreținută în acest timp de către un reputat medic de acolo. 

În această dimineață mascații au săltat-o și pe aceasta și o vor aduce la audieri. Ceva totuși s-a schimbat, pentru că femeia nu este inculpată, ci parte vătămată, în vreme ce restul interlopilor vor fi duși la instanță cu propunerea de AREST PREVENTIV. 

Reamintim că în dosar sunt vizați Cosmin Pop aka Șarpele Nebunul, Lucian Jula, Codin zis COCO, Călin Man (sponsorul polițiștilor, prin firma C & F Călin Construcții SRL), Vlașin Tudor și mulți alții. 

Băieți? Care ați ascultat aseară melodia Elveția ? Unul dintre voi e clarvazator, că din Elveția vin problemele. 

Adauga comentariu