Au patinat pentru o cauza nobila. Petrecerea barbosilor, un succes pentru micile campioane

Sute de tineri imbracati in pantaloni evazati, camasi colorate si peruci afro au avut aseara un singur scop: sa le ajute pe micutele campioane pe role ale Clujului sa ajunga la Campionatul Mondial de la Geneva, acolo unde viseaza sa arate unei lumi intregi talentul lor intr-ale patinatului. Petrecerea caritabila organizata de Beard Brothers cu acest scop a reusit sa aduca spiritul anilor '70 in parcarea Magazinului Central.

Cei mai curajosi dintre tineri s-au urcat pe role, chiar daca nu au mai facut asta de ani buni sau poate niciodata. Cu toate acestea, au vrut sa-si arate suportul fata de un vis care e atat de usor de realizat, dar, totusi, imposibil pentru micute. Cu ajutorul barbosilor, insa, dorinta lor devine, cu fiecare zi ce trece, o un tel tot mai usor de indeplinit.

M-am bucurat sa vad ca petrecerea noastra a fost un succes. Asta inseamna ca oamenilor le pasa, iar fiecare dintre ei a contribuit cu cate putin la, speram noi, reusita fetelor de a ajunge la Campionatul Mondial”, ne-a spus Cornel Hoza, presedintele Beard Brothers.

Campania Rolling Beards a inceput in 15 martie si are ca scop stragerea celor 7.000 de euro de care cele sase campioane mondiale pe role ale Clujului  au nevoie ca sa poata participa la Campionatul de la Geneva. Campania se deruleaza in colaborare cu Mai Mult Cluj, Ziar de Cluj si YouDeal Cluj-Napoca.

Echipa este formata din Ioana Teodorescu (16 ani), Teodora Luscalov (11 ani), Alexia Neag (11 ani), Tania Turdean (14 ani), Ilinca Popa (14 ani) si mezina Maria Grama, in varsta de 6 ani. Campioanele nu au acces la marile sali de sport ale Clujului, nu au sponsori si nici promovare. Totul se bazeaza pe sacrificiu, nenumarate ore de antrenament intr-un spatiu redus, pe stradania antrenorilor si, mai ales, pe banii parintilor. Au primit deja invitatia de a participa la Wifsa World Open, Campionatul Mondial de specialitate de la Geneva, insa au de atins un buget de 7.000 de euro.

Cei care vor sa contribuie la aceasta cauza pot dona bani in contul deschis la Banca Transilvania cu numarul RO58BTRLRONCRT0249735201 de Asociatia Beard Brothers, cu mentiunea “pentru campania Rolling Beards”.

Adauga comentariu