Au început lucrările la stația de METROU din Piața Unirii. Boc: „Am luat taurul de coarne și facem metrou, suntem într-o fază avansată”

După lucrările la stația de metrou Sora, autoritățile au avansat cu execuția acestora până la stația din Piața Unirii, cu peronul pe partea dreaptă. Primarul Emil Boc a susținut că lucrările avansează pe toate segmentele, iar proiectele sunt în derulare. 

„Dacă n-au făcut guvernanții de sus în jos, facem noi de jos în sus. 

Am luat taurul de coarne și am început proiectul centurii metropolitane, și suntem într-o fază avansată”, a ținut să precizeze edilul Clujului. 

În teren, lucrările avansează considerabil, iar primele utilaje au intrat în acțiune chiar în zona Pieței Unirii.

„Am luat taurul de coarne și am început trenul metropolitan, suntem într-o fază avansată. 

Am luat taurul de coarne și facem metrou, suntem într-o fază avansată. 

Am luat colaborarea cu primarii pentru școli, creșe, grădinițe în aceste comune din preajma Clujului, astfel încât să mai diminuăm presiunea de pe municipiu”, a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, în cadrul unei intervenții.

Încă nu este clar dacă noua stație la care se lucrează acum va oferi servicii călătorilor pentru trenul metropolitan ori pentru metrou. 

Sau dacă poate fi vorba de o nouă stație pentru metroul suprateran. 

Sau, până la urmă, poate va fi loc de o nouă creșă. 

Recent, autoritățile începuseră săpăturile la prima stație de metrou din centrul municipiului Cluj-Napoca - stația Sora, cu peronul pe partea dreaptă. 

Adauga comentariu