Atleții lui Bonți vor avea BODY WORN CAMERAS lipite de burtă ca să vadă mai bine traficanții de pătrunjel

Panseluțele lui Bonți aka Atleții Poliției Locale vor avea curând echipament „jmecher” rău. Nimeni nu îi va mai depăși, nici cele mai avansate armate de roboți ale civilizațiilor extrabocciene. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că șeful suprem al poporului boccian s-a gândit că arma letală a Atleților (burta, dacă cumva nu v-ați prins) nu este suficientă și că mai au nevoie și de BODY WORN CAMERAS.

Cum funcționează aceste camere audio-video pentru trup? Se montează pe burta polițiștilor locali, apoi prin intermediul senzorilor sunt transmise semnale în interiorul burdihanului, unde se află un server de dimensiuni relativ mari, iar de aici semnalul merge la creier, de unde se declanșează sistemul motric, pe baza căruia sunt prinși traficanții de pătrunjel, scuipătorii de semințe, boschetarii care fac pipi prin pasajele subterane și „pichinezii” fioroși care își parchează tricicletele pe locurile de parcare imaginare, create în ultimii 5 ani în toate cartierele din oraș.

Emil Boc cumpără, din banii supușilor ținutului boccian, 250 de body worn cameras. Armele acestea deosebite costă nici mai mult nici mai puțin de 335.000 lei, adicătelea cum ar veni în bani extraboccieni, 71.000 euro. Nu este nicio glumă. Aceste camere chiar vor fi cumpărate cât de curând. Deja a fost publicat anunțul de achiziție publică pe site-ul Primăriei. Termenul limită de depunere a ofertelor este 4 septembrie 2019.

Emil Boc spunea acum vreo lună că minuni din astea tehnologice au până și americanii. Ș-apăi ce? Să fie mai fraieri decât americanii, Atleții lui Bonți?

„Am alocat bani în buget pentru a achiziționa camere video portabile, pe care le vor purta ofițerii de la Poliția Locală tot timpul când sunt în funcțiune în oraș. Opt ore vor filma tot ce vor vorbi cu cetățenii, ce controale au făcut, etc. Îi va proteja și pe ei, dar mă intersează să aibă o atitudine potrivită, bazată pe lege, să fie în serviciul comunității și nu să stea la cafele pe terasă și să dea telefoane personale. Nu e o măsură nouă, o avem în America și ne-a fost sugerată de Mircea Ion Rus, actualul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj”, declara Boc.

Adauga comentariu