Atentie soferi! Noi restrictii de circulatie la Cluj

A trecut mult timp de cand in municipiul Cluj-Napoca nu au mai fost restrictii de circulatie, in special la orele de varf. Daca in cursul zilei de ieri multi soferi si-au aratat nemultumirea calxonand parada militara din buricul targului - nu atat pentru manifestatie in sine, cat fata de situatia blocarii centrului orasului intr-o zi de lucru, intre orele cele mai productive (macar din punctul de vedere al faptului ca functionarii sunt la slujba lor si nu rup usa in drum spre casa), azi se anunta noi restrictii de circulatie cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare.

La ora la care majoritatea clujenilor ies de la lucru, intre 16:30 si 17:30, circulatia autovehiculelor va fi restrictionata pe o banda de circulatie, pe traseul Strada Universitatii - Piata Unirii (latura sudica si estica). In acest caz recomandam multa rabdare si nervi de otel.

Reamintim pe aceasta cale ca, pana luni, Strada Mihail Kigalniceanu va fi inchisa, la fel si parcarea de pe Strada Universitatii. Totodata, de luni incep noi restrictii de circulatie odata cu inceperea lucrarilor la Podul Traian. Daca aceste lucrari vor binevoi sa fie incepute.

 

 

Adauga comentariu