ATENȚIE CU CINE VĂ LĂSAȚI COPIII: Pedofilul prins în timp ce abuza o fetiță de 10 ani în parc era ”prieten” de familie cu părinții fetei

Pedofilul acuzat de viol, după ce a batjocorit o fetiţă de 10 ani într-un parc din Cluj-Napoca, era prieten de familie cu părinţii fetei, scrie antena3.ro.

Părinții fetei au lăsat-o cu bărbatul, în ciuda faptului că abia ieşise din închisoare, unde ispăşise o pedeapsă pentru pedofilie.

Bărbatul o dezbrăcase pe fetiţă şi nu s-ar fi oprit din agresiune dacă nu intervenea o femeie care l-a fotografiat şi l-a ameninţat cu poliţia

Incidentul a avut loc într-un parc din Cluj Napoca, unde o femeie a observat că bărbatul are un comportament dubios cu fetița de doar 10 ani, pe care a dezbrăcat-o și a întins-o pe jos. La vederea acestor lucruri, femeia a început să țipe, însă bărbatul s-a apărat, spunând că fetița doar își făcea nevoile. Acesta a îmbrăcat-o, s-a urcat pe moped, și s-a făcut nevăzut.

Șocată, femeia a reușit să surprindă câteva imagini cu ajutorul telefonului și a sunat la 112. În doar 10 minute, polițiștii au reușit să îl identifice pe agresor. Acesta a fost găsit, în scurt timp, la domiciliu. 

După audieri, oamenii legii l-au reţinut. Ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: Pedofilul din parcul de la Expo Transilvania, arestat preventiv pentru 30 de zile

Acesta riscă ani grei de închisoare, pentru că este recidivist.

 

 

Adauga comentariu