A asteptat 15 minute salvarea, lovita, in mijlocul strazii

O femeie lovita de masina de masina pe Calea Turzii a asteptat mai bine de un sfert de ora intinsa pe caldaram pana la aparitia medicilor.

Cei de la SMURD au ajuns la locul accidentului doar dupa 15 minute in care femeia a ramas imobilizata, in mijlocul strazii. 

"A fost lovita de masina la 15:55. Politia a ajuns la fata locului, iar Salvarea nu e nicaieri", ne-a scris un cititor care ne-a trimis si pozele de la locul accidentului.

Reprezentantii Serviciului de Ambulanta Cluj spun ca toate echipajele lor erau pe teren in momentul producerii accidentului.

"Nu a fost nicio masina disponibila in acel moment. In momentul in care s-a eliberat prima, a plecat spre Calea Turzii, de la SMURD Colina", a declarat medicul Alexandru Irimia.

Dupa 15 minute de asteptare, femeia a fost preluata de cei de la SMURD si dusa la spital pentru ingrijiri medicale.

Comentarii

Robert

06.02.2015 16:44

Nu s-a gandit nimeni sa intrebe femeia aia, ce fanul lui Dumnezo a cautat pe drum intre masini? Sa nu se mire, ca a fost plesnita...

Cluj

06.02.2015 16:47

Nu vad nici o trecere de pietoni prin zona...

calin ioaniciu

06.02.2015 17:40

Remarc dezordinea desăvârșită in care erau oprite mașinile, unul dintre cele mai importante motive(fara sa scuz in vre-un fel tot ce tine de autorități), este si indisciplina soferilor care nu acorda prioritate in trafic salvării. In urma cu mai puțin de 1h pe Plopilor o salvare cu toate semnalele de avertizare active, a fost blocata de tramvai,in sensul ei de mers, si 2 mașini din contrasens plus 3-4 parcate aiurea pe prima banda. Sa nu mai pomenim de traversatul aiurea a potențialelor victime.

Gigel Iscarioteanul

06.02.2015 23:57

DOAMNE FERESTE SA MAI PUNA SI ACOLO TRECERE DE PIETONI ! II PLIN ORASUL DE ELE, mearga dracului pe sub pod ca-i la 200m mai josE plin de stopuri si de treceri de pietoni, acum sper sa nu aiba careva vreo idee cretina sa puna acolo trecere sa s-o dus in masa tot, nu-i destul porcariile de mai sus?

Dan

07.02.2015 06:46

De cand ii calea turzii mereu au fost oameni loviti de masini fix in zona aia , aveam 5 ani Coboram pe calea turzii eram pe bancheta din spate ma uitam de pe geam ca orice copil , si inca tin minte o femeie lovita de o dubita , intinsa Pe asfalat , ieri pe 35 ma duceam acasa si am vazut exact ce am vazut si acum 14 ani , o persoana lovita , intinsa pe asfalt (pe doamna din poze).... nimeni nu isi pierde minute din viata sa mai coboare 200 de metri si sa treaca pe sub pod ...ca doar ce se poate intampla ....

Adauga comentariu