In asteptarea reintoarcerii lui Iisus (sau ceva, ca oricum nu se lucreaza nimic in institutie), noul sef al APIA, Mihai Crisan, isi intregeste veniturile la pariuri sportive

Dupa disparitia lui Adrian "Elodiu" Zaharia din peisajul APIA Cluj si, se pare, ca si din peisajul pamantesc, inodorul Mihai Crisan a reusit, cu ajutorul proptelelor sale politice, Horia Nasra si Cornel Itu, sa devina sef al institutiei, e drept, temporar si interimar.

De atunci si pana azi, pas sa mai auzim ceva despre APIA, nu stim daca aia lucreaza pe acolo ceva sau dorm, cum doarme si Mihai Crisan, care spera sa iasa cumva din interimat, lucru care nu se intampla, dom'le, fiindca, ce sa vezi?!, aia de la Bucale nu au niciun interes inca sa faca concurs si ar vrea chiar sa puna pe altcineva in loc.

Pana una alta, ca sa ii mai treaca plictiseala, Crisan mai joaca un bilet la pariuri sportive (pe bune) la agentiile din cartier. Bine, asta nu e asa interesant, interesant e ca Nasra si Itu, care i-au rezolvat interimatul, par sa fie cam pe duca de la sefia filialei. Si asta inseamna ca Misu a tinut cald locul lui Zaharia pentru altcineva. Pentru cine?

 

Adauga comentariu