Așteptăm lămuriri de la Primăria Cluj-Napoca. Pe portalul instanțelor clujene nu există nici un proces câștigat de municipalitate împotriva firmei Campeador. Din contră!

Conform site-ului clujust.ro, deși primarul Emil Boc s-a lăudat că municipalitatea a câștigat un proces pentru deființarea unor lucrări nelegale făcute de investitorul imobiliar din Bistrița, Campeador, care a transformat niște garaje în apartamente la un bloc din Mărăști, pe portalul instanțelor clujene nu există un astfel de litigiu. În schimb există un proces câștigat definitiv de același dezvoltator contra primarului municipiului Cluj-Napoca, care a fost obligată să-i autorizeze modificarea acoperișului.

„Cum să nu fiu nervos pe cei care au făcut crima aia urbanistică în Mărăști, au avut 40 de locuri de parcare avizate, iar după recepție le-au transformat în apartamente. Și-au bătut joc și de oameni, ca să mai bage niște bani in buzunar. Păi, nu îți este rușine, nemernicule, să îți bați joc de oamenii care locuiesc acolo?”, a declarat Emil Boc din fața unui microfon prietenos la o emisiune radio plătită din banii noștri ai clujenilor să zică ce are el de ziis, fără să fie deranjat cu întrebări incomode.

Și, pentru a arăta cât de bătăios e el în interesul clujeanului, a precizat că i-a dat în judecată pe dezvoltatorii vinovați  și că a câștigat procesul. În acest moment, așteaptă motivarea sentinței, iar investitorul are termen 45 de zile pentru a desființa lucrările.

„Dacă nu, o vom facem noi pe cheltuiala lui. Mi-au trebuit doi ani de zile ca să câștig”, a afirmat Boc.

Conform clujust.ro: ”Un astfel de dosar nu am găsit pe portal cu firma Campeador, care a ridicat blocul la care se referă primarul Boc. Poate ne trimit numărul de dosar reprezentanții Primăriei. Pe portalul instanțelor apare că firma Campeador, din Bistrița, a câștigat la Tribunalul Cluj și la Curtea de Apel Cluj un proces contra primarului municipiului Cluj-Napoca.”

”Respinge recursul declarat de Primarul Municipiului Cluj-Napoca impotriva sentintei civile nr. 224 din 07.02.2020 pronuntata in dosarul nr. 2975/117/2019 al Tribunalului Cluj pe care o mentine in intregime. Decizia este definitiva. Pronuntata in sedinta publica din 01.07.2020.

Admite cererea. Dispune completarea deciziei civile nr. 758 din 01.07.2020 pronuntata in dosarul nr. 2975/117/2019 al Curtii de Apel Cluj in sensul ca obliga recurntul Primarul Municipiului Cluj-Napoca la plata catre intimat a sumei de 2500 lei cu titlu de cheltuieli de judecata partiale. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica din 23.09.2020.”, a fost decizia definitivă a Curții de Apel Cluj.

Detalii despre litigiu puteți citi pe clujust.ro.

Păi ce facem acum cu Maestrul, Excelența Sa, Primarul Emil Boc? Va trebui să verificăm de conformitate fiecare afirmație pe care o azvârle în spațiul public?

Sau e mai grav (până la proba contrarie), el se preface că e supărat, amicii săi imobiliarii își fac de cap în continuare în Cluj-Napoca?

AȘTEPTĂM LĂMURIRI ȘI DOVEZI CONCRETE DE LA MUNICIPALITATE.

Adauga comentariu