Astăzi, un nou episod din războiul declarațiilor Tișe-Tămaș: „Deturnare de fonduri de la reparații la investiții. A fost demolat ilegal un imobil care în acte apare ca fiind renovat”

Comentarii

Dan

20.07.2016 16:34

Sa ma mai lase Tise cu umorile lui si sa puna mana sa asfalteze drumurile din judet. Are angajati care sa se ocupe de Dan Tamas ! E presedinte de aproape doua luni si de-atunci nu aud numai de certurile lui cu Tamas. Intrebat cand se apuca de treaba el o tine danga langa cu povestile cu stadionul ( un esec de care este direct raspunzator) de aeroport, de filarmonica, ...de parca astea ar fi problemele oamenilor din judet. Daca nu e in stare sa se angajeze la primarie si sa se ocupe de problemele municipiului !

danelo

20.07.2016 18:48

Infracțiunea nu scuză pe Tămaș! Abuzurile săvârșite de subordonații lui Tămaș nu acoperă sancțiunile penale! Recunosc, drumurile din județ arată că după război dar Tămaș ce face când un biet medic neurolog pediatru este bătut, scuipat, înjurat și îmbrâncit de un subordonat pe nume Crișan Daniela Ramona?! Oare chiar nu știe?! Aș aprecia o scuză în public!

,,Capul lui mot...

20.07.2016 19:07

tise, lasă scandalul cu directorul si apucă-te de lucru,,,lasă-i pe mână jumătate din bugetul județului Cluj, ca vei avea surpriza ca se va apuca si de asfaltat drumuri....ca doar cum învârte bani nu ne-ar mira. Neapărat la sedinta de consiliu județean sa îl chemi, ca poate rezolvă si problema gunoiului....( îl duce în Bistrița). Doamne, da la cate nereguli a făcut acest înalt funcționar public, eu ma tot gândesc cum mai poate sa reziste....

danel

20.07.2016 20:58

lasa perdeua de fum si tupeul de trotuar , daca ai inscalcat legea, platesti.

rememorator

20.07.2016 20:40

Mai Tise, mai Paunele, daca vrei sa arati cu pliscul spre lucrari ilegale, arata si ce s-a facut la vechiul sediu al radpp. Acolo unde ti-ai pus sef pe haripa ta dreapta la furat banii de drumuri: Mircea Avram Ciordel.

DALIDA DE LA AD...

20.07.2016 20:47

PUNE FUNCTIONARII LA MUNCA TOVARASU DIRECTOR,CA DE AIA E PLINA CONDICA DE RECLAMATII! AU TIMP DE SCRIS COMENTARII MINCINOASE. IAR DL TISE SA SE APUCE DE REPARAT DRUMURI SI FACUT GROPI DE GUNOI CA ASTEA SUNT PROBLEMELE JUDETULUI,SA LASE VENDETELE POLITICE! NO HAI,PA! 

Rusu ioan

20.07.2016 21:44

Astia nu înțeleg că de ar lua-o pe ioscuta si pe dacian polițistul cu BMW după ce au făcut distribuirea la Axente husar .....sefu de la bugetul cjc în acesti ani.....DNA-*ul s-ar mira.....

Telcean

20.07.2016 22:50

Citez: ma uit la fluturaș si vad ca alti colegi au dublu fată de salariul meu...apai tre sa ne mutăm toti la SANITAS, ca dacă telcean are 3000 lei salariu acum, peste o luna sigur se face 6000 lei, ca doar suntem la SANITAS BECLEAN. De abia aștept...doamna dezinformatoare ce ești, cum vindeci tu autismul....si cum ai desfintat posturi ce nu îți trebuie...si cum le cereai la angajate sa declare ca Dragos e nebun... si culmea ca acum e cel mai bun.....rușine...rușine...semnati pentru noul sindicat......Dumnezeu e sus ai vede....

Russu

20.07.2016 23:11

Oricine isi da seama ca la asemenea operatiuni Tamas a avut complici. De partea financiara s-a ocupat Iasko, contabila sefa, pe care Tamas o tine pe post desi trebuia pesionata. Doar fraierii sunt trimisi in pensie. Oricat a sifonat catre firmele famigliei, inca nu si-a facut plinul; si nici nu si-a terminat vila.

paul

21.07.2016 06:19

Domnule Tise dar de fina dvs Lehene instalata sef de centru de ce nu ne spuneti nimic.De ce pleaca tot personalul de acolo ? Aceasta doamna de la tara terorizeaza personalul cu un comportament de consateanca devenita oraseanca la apelul bocancilor .Rusine.

Pa cur rar

21.07.2016 11:25

Mai bine vorbim de invazia toapelor potentate, fara minte, care nu au dovedit ca stiu sa faca ceva, dar care s-au trezit promovate peste noapte, care comunica prin imbranceli si vocifereaza ca scroafele urcate in copac atunci cand e vorba de drepturile lor de a locui si manca in regim all inclusive pe banii institutiei, de a cere cateva randuri de toale de lucru pentru servici, de a organiza chelfanale la care sa-si etaleze zdrentele.

coco

21.07.2016 15:22

Tise cere-i lui tamas lista cu ,,locatarele ,, de pe Padin si criteriile de ,,selectie,, . Te-ai mira sa vezi cine sunt. Informarile pe care le primesti, justificarile nu sunt reale.

Crișana lui Tămaș

21.07.2016 12:40

Recunosc supremația lui Tămaș de a mă stimula cu vorba și cu gândul și cu...! Da, da, așa este! Îmi place de el că mă apără, susține când terorizez angajații, îmi suportă financiar deplasările în țară și străinătate, chefurile și mai nou formarea pentru dezvoltare personală ! Adorabil șef mai! AHHHHHHHHHHHH....

gresit!

21.07.2016 15:35

Crisana e a lui Valeleu; a lui Tamas e Cozminuta.

ardan

21.07.2016 15:17

     Trebuie sa recunoastem ca acest golanas complexat a iesit cu tupeu de psd dintre fustele fostelor sefe, de la momentul in care taia frunza la caini ca asistent social, mai apoi sef centru vulgar dorit boem, la momentul de marire pe care-l parcurge in agonie acum (doar ca nu stie).      Complexat ca vinitura de CJ s-a ascuns sub fusta fostei neveste, care i-a facut vant elegant si iata-l ajuns pe sub fustele cui nimereste: ba cate-o sefa de centru, chiar si urate unele, ba de serviciu (si nu ma pronunt aici). Ca sa fie mai picant face si cate-un menage a trois cu psd-isti edili ingramaditi sau minti luminate (dar manjite) de la judet.     Sigur ca vuieste Clujul de ce a facut pacaliciul asta pe Eremia Grigorescu si Padin, ca in mai toate centrele arondate acolo, dar sa nu credeti ca provincialii din Turda, Gherla, Campia Turzii, Huedin sau...Jucu, Catcau (spre ex) nu ar avea dosare intregi de prezentat relativ la magariile facute in sistem. Si aici vorbim de favoritisme, de incalcari ale codului muncii, de incurajat comportamente indezirabile raportat la beneficiari si de multa hotie la drumul mare, cu non valori si nici macar specialisti in domeniul vizat, metamorfozati in sefi centru (contabile ahtiate dupa furaciuni, pupeze in pragul suicidului la momente delicate, contorsioniste ce scapa prea des stiloul).    Acum sigur ca cineva e sus si vegheaza, dar poate ca uneori e prea ocupat sa-i repare manevrele jegoase intreprinse, din nou complexatului probabil de pierderea pensiunii si manat de dorinta specifica romanului de a se imbogati nesimtit de mult peste noapte (el trebuie sa compenseze serios). Partea comica (hazul de necaz al romanului) este ca totul s-a facut initial in numele partidului, dar a prins atat de bine la individul asta ca a cam uitat de inceputuri.   Ei, ei daniel claudel, coada de purcel, sa te scuture nitel, sa iei mutra de vitel (la poarta noua) 

boca

21.07.2016 19:39

Domnule Tise aveti mare grija pt ca adevarul trebuie descoperit cu toate ca este ascuns , v-ati mira cate matrapazlacuri , cat rau a facut. SE COMPORTA EXACT CA UN STAPAN PE MOSIE . Putreziciunea e mare, veniti si in judet , la centre sa vorbiti cu oamenii.Favoritisme , sefi pusi peste noapteBalint, Pacurar, Cosmina, Farcas etc, etc..., teroare peste oameni etc..Aveti grija ca easte sprijinit si din interiorul Cjc

Adauga comentariu