Astazi a avut loc concursul pentru ocuparea de posturi de conducere la DGASCP. Vezi cine a castigat, inca dinainte sa se anunte subiectele

Astazi a avut loc proba scrisa la concursul pentru ocuparea de posturi de conducere in cadrul Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj. Viitorii sefi, de trafic si de la centrul Pinochio, din directia lui Daniel Tamas sunt nume cunoscute ale conducerii, selectate castigatoare inca dinainte de a se organiza concursul: Ramona Crisan si Ilona Kovacs. In plus, in acest weekend, angajatii se vor relaxa intr-o excursie pe banii statului, pentru a sarbatori anticipat victoria

Sursele Ziar de Cluj spun ca cele doua nume se cunosc inca de anul trecut. Ca sa se asigure ca ele vor fi cele doua castigatoare, spun sursele noastre, apropiatii conducerii le-au furnizat subiectele examenului cu saptamani inainte, pentru a avea timp de pregatire:

“Cunoscatoarele subiectelor si castigatoarele concursului sunt Ramona Crisan si Ilona Kovacs. In caz ca nu le iese "afacerea", se vor face numiri pe post fara concurs. Din comisia de examinare face parte acelasi Nicolae Banc (sef serviciu management de caz pentru adulti), omul de incredere al lui Tamas”.

Nu ar fi pentru prima data cand concursurile DGASPC ar fi organizate doar “de ochii lumii”. Angajati ai institutiei sustin ca aceasta practica e una constanta:

“Am participat si eu la un concurs si asa este, subiectele se stiau dinainte. M-am pregatit foarte serios, dar, din pacate, a fost o persoana care a luat punctajul maxim. Cum? Nu avea experienta, dar avea "pilelele" necesare. Sa le fie rusine ca nu dau sansa celor care sunt capabili si merita sa slujeasca cu profesionalism o institutie”.

Kovacs Ilona este coordonatorul compartimentului de interventie in situatii de trafic, migratie si repatrieri din cadrul Centrului de Reabilitare Sociala si Primire in Regim de Urgenta a Victimelor Traficului de Persoane.

Ramona Crisan este inspector de specialitate in cadrul aceeiasi institutii.

In week-endul de dupa concurs, o parte dintre angajatii institutiei se vor relaxa intr-o excursie platita din bugetul directiei, mai spun sursele noastre.

Ziar de Cluj a trimis catre DGASPC Cluj o solicitare in care cerea, pe baza legii 544 din 2001, ca institutia sa precizeze cate persoane s-au inscris la concursul ce a avut loc astazi. Reprezentantii DGASPC Cluj nu au raspuns solicitarii. Mai mult, purtatorul de cuvant, Alina Chiorean nu a putut fi contactata nici macar la telefon, lucru care a devenit deja o obisnuinta in ultimele luni.

Comentarii

unu'

09.01.2015 22:20

No mah...da' niciun comment ???..nu stiti parola la wireless ???? Intrebati la receptie...

Culi

10.01.2015 10:24

Dane, scrie-o tu aicea, ca s-o stie oamenii.

Ramilona

10.01.2015 10:30

foarte bine. nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii.

evghenia de pe ...

10.01.2015 10:44

la scris nui bai ca io la oral is tare. la oral ii fac "subiectu" de nu se vede. numa sa nu faca concurenta nelioiala si sa le arate subiectu inainte. 

sukar san

10.01.2015 11:46

Io tare frică am pentru gagjiu domnu Culi să nu mănâncă trantă dacă să ducă să schiază în escursie. Când să aruncă pă pantă sa facă bine domnu Culi să sugă burta în spate ca să cadă greu pă schiuri. Să aibă grijă domnu Culi când să ducen jos pă vale să tină burta relaxat și natural, înaintea la centură. Și dacă vrea să facă cristiană să sugă domnu Culi burta într-o parte și în alta ca să cadă greutatea pă schiu. Dacă vrea să nu alunecă așa tare prin zăpade să pună domnu Culi lanț la schiu. Și dacă vrea domnu Culi să facă frână să facă cu plugu nu cu burta și sănveță cum să derapează. Și dacă să duce domnu Culi bușbuș prin zăpade să încerce domnu să mergă pă burtă să fie moale. Talian bahtali domnu Culi.

Sara pe partie

10.01.2015 19:03

Sara pe deal Culi urca cu jaleBlondele-l trag, stelele scapara-n cale.Neaua-n clapari inghetand se adunaCuli e frant, c-a picat intr-o râna. La concurs lista era asa clara,Nota cea buna pe slova cea rara.Stelele nasc umezi pe bolta seninaFruntea de ganduri si subiecte e plina. Neaua tot cade si randuri despicaGrijile vin si ganduri ridica.Scartaie-n vant sublima stigare:“Ilona sa iasa, ca n-avem rabdare!” Fulgii tot cad pe partia linaCuli timid partzaie-n surdina.Si iarasi un gand ii susura soapte:“Ramona a scris macar de un sapte?” Si ostenitele blonde cu schiuri in spinareIl cara pe Culi pe panta cea mare.S-junga pe culme – la asta-i chitit,Si-apoi sa coboare pe schiuri, chircit. La poale, la poale sa puna voiosLista finala la concursul serios.....Langa salcam sta-vom noaptea intreagaOre intregi spune-ti-voi cat mi-esti de draga. ... baaa! Sara asta-i pe partie, nu pe deal! ...

eu

11.01.2015 18:47

Hotărăste-te sara-i pe partile sau pe deal ori in imaginatia ta.

Rainman

10.01.2015 20:26

Cum dracu schiaza Culi pe ploaia asta? E tare tipu!

Carl Gotthilf B...

10.01.2015 22:18

ba sukar sa nu fiii rau cu domnu Culi ca iol iubesc mai mult si decat pe domnu Dan si Monica. Hai socheres ma jagardea

ion

11.01.2015 08:38

Io vorba!esc cu domnu culi sa-si suga burta, da tu îi sugi ciorapii si la stangu si la dreptu? Si mai are si pretini dispusi sa-ti dee la supt, da nu numai siorachii, tot ce se poate sume. Ce zici, te tane? Pantru matei pa partid hai sa-l ajutăm să nu marga pa burtă poate il punem călare pa mata si te mai aleji su cu un fratior.
Baftalo

.....!!!!!!!!!!!!!

11.01.2015 09:43

Nu e nimic nou. Oricum iese cine trebuie, nu are importanta cum. Asa a facut pana acum tamas SI ASA FACE SI ACUM./ . Muulti au nevoie de  posturi pt rude. iubite, oameni de partid ,, tamas ii swerveste si apoi e protejat. Esimplu..,Fac ce vreau,, deviza lui!

adela

11.01.2015 11:19

Sukarule vorbesc io cu culi sa-si suga burta in fata, da tu să sugi din fata.
Cred ca ar fi indicat sa treci pe la estetician sa-ti lasi tatele mai jos că lumea crede că ai amigdalita si nu ti le suge nimeni.
Dar indiferent cum isi va suge el burta sau cum vei suge tu bastonu, rămâi aceeasi infecta si jegoasa matracuca.

chestie banala

11.01.2015 12:34

Si nu asa-i peste tot? Sefii isi pun pilele. Si cand mai e si sarcina de partid la PSD nu se carteste.

dorina

11.01.2015 14:56

Săracu de el, pica pe partile ca e grasut ca si tine, dar tu esti umflată. Diferenta dintre voi e că, tipici prin restaurante ruptă de beata beată.
Rusiniiiiiiicaaaaaaa!!!!!!!

BIRKOFF

11.01.2015 18:13

Zice-se ca s-au cam incurcat dupa betie.Nu mai conta cati,cu cine,de ce si pe unde?Daca serviciul de contraceptie nu-si face datoria,rezultatele vor aparea in noua luni. 

BIRKOFF

11.01.2015 20:40

Sunt multi aceia care nu au mai apucat sa spuna sau sa mentioneze nimic despre caracatita MAFIOTA din sistemul bugetar,aceasta veritabila gangrena care ne macina si ne supune treptat,acest sistem clientelar,promovari facute sub obladuirea si indicatia din culise,angajari sau avansari pe criterii politice sau de colaborare,insotite de spagi astronomice sau slugareala definitiva.Practic cine nu are rude influente din sfera politica sau servicii,indiferent de merite,nu are nicio sansa,este inlaturat din sistem ori li se insceneaza chiar reclamatii.Manipulare ieftina care provoaca scarba.Vine incet si acea zi in care dovezile vor fi scoase la lumina.

..!!!!!

13.01.2015 07:43

Ati avut perfecta dreptate. A iesit cine trebuie iar concurenta a fost......,,zdrobita,,.....Pe tarlaua lui tamas face ce vrea, iar cjc ...no coment....interesele sunt mari

EU

13.01.2015 22:08

Tamas, " .... te-n gura" se scrie cu cratima, sau fara?! :-))) Sper sa ai bafta de cati ti-ai angajat acuma... cu chimie, horticultura. Vezi, poate pe postul de medic, iei unu' cu matematica, sa vedem ce iese :-)))))))) a

Andreea

18.01.2015 02:19

Ce bine ai ieșit Ili în poză. Like.

Adauga comentariu