Asociatia Taximetristilor Cluj, concluzii după Untold 2019: “Mulțumiri speciale primeste agentul Politiei Locale care "supraveghea" trecerea de pietoni de la Opera Maghiara, un adevarat monument de inteligenta”

"Initial voiam sa scriu un text al meu" - scrie Presedintele Asociatiei Taximetristilor Cluj, pe pagina oficiala de FB a acesteia, "in care sa mi spun opinia referitor la cele 4 nopti de festival. Am renuntat, colega a facut sinteza perfecta. Cu acceptul ei o citez.

Are Vitalian Vaida, ala care facea emisiunea "Vine Cluju' pe la noi" o vorba: "Om fi noi saraci, dar nu suntem prosti". No, io va zic asa: Noi suntem si saraci si prosti. Eu asa ma simt. Trebuie gasita o modalitate de a pune un tarif unic pentru evenimente de gen Untold. Este inadmisibil din toate punctele de vedere ca TOATA lumea, dar absolut toata lumea, pe parcursul celor 4 zile isi dubleaza, daca nu tripleaza preturile la orice si noi sa facem curse de 8 lei cu 4 clienti in stare avansata de ebrietate. Am vrut de exemplu sa merg la hotel Napoca la baie. De obicei, trec de bariera, ca e free 15 minute, merg la baie si ies. Bai frate am incercat treaba asta si ieri, adica era un afis mare la bariera ca pe perioada 1-4 august parcarea e 10 lei/ora, fara nici un free. Deci chestiile astea, maririle nu is facute pe ascuns, sunt la vedere, deci si noi va trebui sa facem ceva. Daca trebuie proces cu primaria eu sunt prima care semnez, sau ma prezint in instanta sau ce dracu mai trebuie. Pai fusei si eu la antol la Robbie, ca s-a indurat fie-mea bogata, aitista, dupa ce s-o plans ca vaaaaaaaai ce scump ii biletul, dupa ce o vazut cat de tare m o suparat si cum i-am batut obrazul, apoi o apucat-o rusinea si mi o cumparat bilet, vreo 600 de lei o dat pe el. Asadar fusei si io la antol. Am beut o cafea de 11 lei(WTF) si am mancat niste cartofi prajiti, extrem de rai la gust cu ceva pernite de cas pane (4x4 cm), vreo 4 la numar si cu cate un fleosc de maioneza si ketchup care o fost 42 de fucking lei. Bai deci nu se poate asa ceva. Niste cozi interminabile la tate tarabele alea pe niste bani de te doare mintea si ei vor ca la iesire sa ii duci cu masina curata, AC, cu 8 lei pana-n Zorilor, ii sui dealul???????????????

Cele mai castigate afarceri, exclusiv din exteriorul zonei rosii

1- hoteluri/pensiuni/chirii

2- liquor store de pe Baritiu

3- NonStop alimentar de pe Baritiu la egalitate cu Napoca Oil

4- CTP cu cea mai de succes campanie, dublarea tarifelor

5 - RADP -serviciul ridicari, care a incasat de cel putin inca 2 platforme moderne

6 - Restaurante/Terase/Baruri

7- Placintaria mobila de pe Uzinei Electrice

8 - Spalatoriile auto

La final dorim sa multumim COLEGILOR care s au comportat exemplar, in ciuda faptului ca in timp ce partenerii incasau cash, triplu pe aceeasi cursa, ei mergeau cu aparatul de marcat, Poliției Române, Poliției Rutiere Cluj pentru modul cum au gestionat traficul in zonele fierbinti ale festivalului si au temperat pilotii dornici de raliu urban.

Poliției Locale... le multumim ca ne a hărțuit constant incepând cu o săptamână inainte de festival, și au atins scopul! Partenerii au lucrat linistiti.

Mulțumiri speciale primeste agentul Politiei Locale care "supraveghea" trecerea de pietoni din cea mai fierbinte zona de drop-off, Opera Maghiara, un adevarat monument de inteligenta.

Early booking pentru Untold 2020 incepe soon!"

Adauga comentariu