Asociatia pentru Protejarea si Ajutorarea Handicapatilor Motor din Cluj a primit spatiu de la Primarie. Copiii cu dizabilitati nu raman in strada

Asociatia pentru Protejarea si Ajutorarea Handicapatilor Motor Cluj (APAHM) va primi un alt sediu pentru a-si putea continua activitatea. In urma articolului aparut in Ziar de Cluj, consilierii locali s-au mobilizat si au gasit o locatie adecvata pentru ca persoanele cu dizabilitati sa nu ramana fara spatiu.

“Ne-ati ajutat foarte mult, multumesc. I-ati scos din barlog. M-au sunat astazi de la biroul primarului si al vicepimarului si am fost primita in audiente. Am fost la Emil Boc, care mi-a spus ca a fost gasita o solutie pentru noi. Mai mult, a spus ca o sa vorbeasca personal cu avocatul proprietarilor de la sediul actual, sa ne pasuiasca o perioada, pana ne mutam in locatia noua. Urmeaza sa ma intalnesc si cu viceprimarul Surubaru astazi. Ma bucur ca s-a rezolvat situatia, dar cred ca aceste lucruri se puteau face si fara atata consum nervos”, a spus Doina Tudorica, presedinta Asociatiei.

Consilierul local Ovidiu Chifor a confirmat, pentru Ziar de Cluj, rezolutia Cosmisiei de repartizare a locuintelor sociale, reunita astazi. Pana la urma, Asociatia va primi spatiul cel mai potrivit pentru persoane cu handicap, care era, pana astazi, ocupat de functionari ai Primariei Cluj-Napoca.

“In comisia de astazi s-a discutat situatia Asociatiei si s-a gasit o rezolvare favorabila. Vor primi un spatiu generos pe strada Aviator Badescu, de 90 de metri patrati. Am identificat o locuinta sociala potrivita, dar era la etaj, prin urmare functionarii DASM se vor muta acolo de pe Aviator Badescu, iar APAHM va primi spatiul ocupat de ei acum. S-au facut demersurile necesare, va dura putin, dar s-a gasit solutia", a explicat consilierul local Ovidiu Chifor, membru in Comisia pentru Locuinte Sociale.

Comentarii

Tudor din Cluj

18.02.2015 17:56

Felictari !!! Tuturor! Si Ziar de Cluj  dar si Primăriei care a avut bunavointa ; mai sunt multe pb. in orașul nostru dar pt acești oameni chiar era nevoie de suport...oricum le e greu...măcar atât. BRAVO !!!

Adauga comentariu