Asfaltul de calitate îndoielnică de pe strada Oașului deja necesită reparații în garanție

Unul dintre cititorii noștri ne-a sesizat ieri, 20 iulie, o asfaltare pe strada Oașului, pe o porțiune de drum care, aparent, nu avea nevoie de noi lucrări:

„Aş dori să va semnalez o situaţie dubioasă pe care poate dvs. cu resursele dvs. aţi putea dori să o verificaţi. Pe strada Oaşului, imediat ce se trece de sensul giratoriu pentru a intra pe Oaşului spre Chinteni a început să se decoperteze asfalt. Fac acest drum zilnic cu maşina şi nu era nici urmă de groapă sau de uzură în stratul de asfalt, astfel încât nu înţeleg de ce se decopertează câţiva centrimetri de asfalt - presupunerea mea e că cineva are nevoie să fie plătit pentru o muncă inutilă. Apelez la dvs. pentru că ştiu că sunteţi foarte vigilenţi cu acest tip de «afaceri». Mulţumesc!”

Am verificat această informație, întrebându-i pe muncitorii care, ieri, la 12 noaptea, lucrau de zor la asfaltarea porțiunii de carosabil în legătură cu care ne-a sesizat cititorul nostru. Aceștia ne-au explicat că drumul, care s-a tasat pe anumite porțiuni, este refăcut în garanție. A fost turnat stratul de asfalt și urmează a se turna și stratul de uzură.

Faptul că drumul este refăcut în garanție, cu atâta hărnicie, este un lucru de apreciat, însă deteriorarea atât de rapidă a lucrării inițiale, care duce la noi lucrări în zonă, ce creează din nou disconfort șoferilor, este o problemă care ar fi trebuit evitată printr-o calitate mai bună a lucrărilor, de la bun început. Vom continua să urmărim lucrările de pe această stradă și dacă acestea vor remedia problema carosabilului de pe strada Oașului, sau nu. Suntem cu ochii pe ei!

Comentarii

Claudia

21.07.2016 17:03

Am fost ieri pe acolo si m-am întrebat și eu care o fi motivul pentru care se rade asfaltul.I-am urat de bine primarului și am balgoslovit-o pe mamă-sa care n-are altă vină decât aceea de a nu fi dormit într-o anumită noapte!M-am întrebat de nenumărate ori în care țară europeană a mai văzut Boc capacele de canal prinse în caucuic, un  cauciuc ce dă pe dinafară, ies niște colțuri de gumă pe lângă capacele de canal. Estetic, european! E plin drumul acela, de astfel de "ornamente". 

Claudiu

22.07.2016 17:10

La fel si in Faget toate canalele sub nivelul drumului si suna de te scoate din masina viata viata Romanie Romanie

Adauga comentariu