Ascultă muzică „La apus” cu Direcția 5 și distrează-te „În aer liber” cu Dan Badea, în Iulius Parc

De aproape 30 de ani, Direcția 5 ne încântă cu melodiile lor, care au devenit un reper pentru generații. Joi, 16 iulie, trupa va susține concertul „La apus”, în Iulius Parc. După cum îi spune și numele, evenimentul începe la ora 19.00, iar timp de o oră și jumătate vom cânta împreună melodii precum „O fată ca ea”, „Îți multumesc!” sau „Forever Love”.

După concertul celor de la Direcția 5, pe scenă va urca cunoscutul comediant Dan Badea, care ne va povesti prin ce întâmplări amuzante a mai trecut. Warm-up-ul va fi făcut de actorul Bogdan Mălăele, fiul îndrăgitului Horațiu Mălăele. Hohotele de râs și zâmbetele vor fi accesoriile pe care le vom purta cu toții, iar glumele vor fi în centrul atenției pe tot parcursul evenimentului. Vino împreună cu prietenii tăi la Iulius Mall Cluj și retrăiește atmosfera de festival, pe care cele două spectacole o vor crea, în această săptămână!

Pentru ca tu să fii în siguranță, noi am luat toate măsurile de protecție necesare în această perioadă. Numărul de locuri la cele două evenimente este limitat, iar biletele pot fi achiziționate accesând paginile de Facebook dedicate acestora.

 

Joi, te așteptăm cu muzică și glume la „La apus” în „Aer Liber”, în Iulius Parc!

Adauga comentariu