Așa zisa înnoire a administraţiei clujene s-a oprit, ca de obicei, la portofelul mafiei

În Cluj-Napoca cred că au apărut mici intreprinzători care profită de faptul că Brantner şi Rosal nu-şi fac datoria şi colectează deşeul reciclabil din faţa porţilor. Am văzut maşini fără însemne de-ale firmelor către care plătim, prin bunăvoinţa amicului lor Emil Boc, taxe sporite pentri “colectarea selectivă” a deşeurilor, colectând sacii cu plastic, sticlă, metal şi hârtie din faţa porţilor. Corectr, separat, aşa cum ar trebui să o facă şi cum nu o fac cei de la Brantner şi Vereş (după cum am şi demonstrat de nenumărate ori).

Nu pricep de ce trebuie să mai plătim către firmele casă ale lui Boc taxe de colectare sporite pentru ceva ce nu fac. Fie că nu colectează, fie că aruncă în dispreţ în aceeaşi maşină sacii cu deşeuri selectate. Şi, apropos de sacii inscripţionaţi pentru colectarea selectivă, aceştia s-au terminat de multă vreme şi nimeni nu a mai venit să îi reînnoiască.

Poate citesc aceste rânduri şi inutilul city manager al municipiului, Şurubaru, şi Ecopul lui Boc, Tarcea – şi iau măsuri.

În rest, “colectarea selectivă” din Cluj-Napoca este furt pe faţă. Prin firmele sale de casă, Boc îmi fură portofelul şi-are şi tupeul să-mi ceară taxă de administrare.

Așa zisa înnoire a administraţiei clujene s-a oprit, ca de obicei, la portofelul mafiei.

Adauga comentariu