În așa hal arată un drum proaspăt asfaltat din Borșa, județul Cluj, comună condusă de familia Secară – FOTO

Drumul comunal din satul Giula, comuna Borșa, județul Cluj, asfaltat în urmă cu două luni arată de parcă a trecut printr-un bombardament post apocaliptic. Se presupune că au fost realizate lucrări de modernizare a acelui drum, dar din imaginile de la fața locului reiese că mai degrabă au fost făcute lucrări de deteriorare a drumului respectiv. Localnicii spun că asfaltul a fost turnat în urmă cu două luni și nu înțeleg cum poate să arate o lucrare într-un asemenea hal.

Comuna Borșa este condusă de Mariana Secară, soția consilierului județean PNL, Dorel Secară. Ziar de Cluj a scris nu demult despre faptul că Dorel Secară este membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Psihice Borșa. Potrivit surselor Ziar de Cluj, consilierii locali din comuna Borșa sunt rude cu familia Secară și ar mai fi și angajați ai spitalului din localitate. Cumetriile politice funcționează și la nivel local, nu doar la conducerea țării.

drum borsa

drum borsa

drum borsa

Citește și:

La Spitalul din Borșa, membrii din Consiliul de Administrație sunt MAI MULȚI decât medicii. Soțul primăriței din localitate, „uns” și el

Mariana și Dorel Secară dețin împreună patru terenuri cu o suprafață totală de 7.66 hectare, trei case, de 279, 165 și 176 mp în județul Cluj, un spațiu comercial de producție de 1000 mp și trei apartamente în Cluj-Napoca, de 42mp fiecare. Consilierul PNL Cluj și primărița din Borșa mai au și patru mașini (două Dacia Duster, o Dacia Logan, o Skoda din 2011) + o autoutilitară Citroen din 2007 și un Tractor + diverse mașini agricole. În bancă, are 199.000 lei. Mai are 120 vaci (bovine) și 162.38 hectare teren luate în arendă.

Dorel Secară figurează și cu datorii: un card de credit de 12.000 lei.
La capitolul venituri, Dorel Secară a declarat 16.956 lei din funcția de director la SC Agro-Secară SRL. A obținut și subvenții vegetale + zootehnie în valoare de 365.436 lei, din chirii 2000 euro și din activități agricole, 150.798 lei + salariul de consilier județean de 11.499 lei.

La capitolul venituri, Mariana Secară a declarat două conturi bancare în valoare de peste 243.000 lei, respectiv 124.400 lei. A mai notat în declarația de avere și 100 de capete de bovine plus 195 de hectare de teren luate în arendă. Din funcția de primar a câștigat un salariu de 44.608 lei.

Adauga comentariu