Așa arată un punct ne-gospodăresc de colectare a deșeurilor din Grigorescu. Felicitări clujenilor și municipalității!

Ghenele pentru colectarea deșeurilor în mod selectiv montate de către municipalitate în zona străzii Buzău și Biomedica din Grigorescu “sunt mereu sub orice critică”, reclamă un locuitor al cartierului pe aplicația MyCluj.ro.

“Gunoaiele zboară peste tot, cu zilele nu se curăță, de aceea și în trecut tot cartieru a fost infestat cu șobolani” – afirmă clujeanul.

De altfel, situația ghenelor cu deșeuri colectate “selectiv” și a punctelor "gospodărești" este reclamată de mai multe persoane pe aplicația municipalității.

În ceea ce privește soarta acestor deșeuri care sfârșesc în aceeași mașină de colectare (păcat de efortul de a le pune în containere în mod selectv), Ziar de Cluj tocmai ce a documentat acest aspect în materialul: Punctele gospodărești pentru colectarea selectivă a deșeurilor – un eșec lamentabil. Un proces fără finalitate: cetățenii adună selectiv, iar firmele de salubritate, la grămadă FOTO&VIDEO

CITEȘTE ȘI: După ce au cerut centre de preluare a deșeurilor reciclabile, clujenii își bat joc de ele

CITEȘTE ȘI: Boc a găsit vinovații pentru lipsa colectării selective a gunoaielor: romii care sunt aduși cu mașini, zilnic, din alte județe

PS: Fotografia de la material este făcută azi dimineață în cartierul Grigorescu, zona Fortuna (pentru cunoscători).

Adauga comentariu