Asa arata un parc din centrul Clujului: banci rupte, cosuri de gunoi lipsa si dare de noroi numite alei

Parcul din Piata Stefan cel Mare, din spatele Teatrului National arata deplorabil. Aleile practic nu exista, bancile sunt putrezite si mutate de la locul lor, iar majoritatea cosurilor de gunoi lipsesc. Aceasta este imaginea de ansamblu al parcului din centrul orasului, uitat, parca, de administratia locala.

Zeci de copii se joaca in fiecare zi in parcul din Piata Stefan cel Mare, din spatele Teatrului National. Alte sute, sau chiar mii de persoane trec in fiecare zi prin aceasta oaza de verdeata din mijlocul junglei betoanelor. Doar ca parcul nu mai ofera de mult o gura de aer proaspat ci emana mai degraba o atmosfera trista din cauza faptului ca nu s-a mai intervenit aici de ani de zile. Singura actiune vizibila in ultimii ani pentru intretinerea parcului a fost tunderea gardului viu.

In rest aleile sunt niste fasii de noroi si doar bordurile mai arata ca, de fapt, pe acolo e aleea.


Iarba este un lux pe care parcul Stefan cel Mare si-l permite doar pe alocuri.

Bancile sunt atat de vechi si neintretinute incat scandurile au inceput sa putrezeasca si s-au rupt, iar multe dintre ele au fost mutate de la locul initial.

In locurile unde ar trebui sa fie cosuri de gunoi gasesti doar suportul si poate un capac.

Cu toate ca nevoia de reabilitare a acestui parc este cat de poate de evidenta, municipalitatea nu are planuri in acest sens.

“Se rezolva problemele punctual, nu exista un proiect complet de reabilitare. Banci sunt, in ceea ce priveste cosurile de gunoi, se va face o analiza si se vor mai amplasa in cazul in care este nevoie. De asemenea, daca aleile vor necesita reparatii, vor interveni cei de la RADP”, au precizat reprezentantii Primariei.

Comentarii

elena

23.02.2016 18:14

bine ca nu s-au TOALETAT copacii ca in alte parti ale orasului nu numai ca nu s-a facut nimic dar s-a distrus orice urma de arbore.Pe partea stanga si pe partea dreapta a Catedralei erau niste falnici castani, dar au fost ciuntiti si apoi s-au uscat.Mai bine actuala administratie sa nu faca nimic,ca suntem satui de modernizarile(de fapt distrugerile ) lor.Mai este putin pana la alegeri si poate se schimba ceva si in Cluj.

FF

23.02.2016 18:26

Ăsta e adevăratul Cluj, nu pozele alea din avion care au umplut Facebook-ul! Coborâți cu picioarele pe pământ și o să vă îngroziți de mizeria din Cluj, paragina și ruina clădirilor, parcurile și străzile pline de rahați de câine etc. etc. etc.

Adauga comentariu