Arteziana din centru, nereabilitata de 260.000 de lei

Fantana arteziana de 1,5 milioane de euro din buricul targului sta, in continuare, sticata. Desi Primaria a platit aproape 260.000 de lei pentru reabilitarea ei, care trebuia sa fie gata pana la sfarsitul saptamanii trecute, tasnitorea de milioane de euro e impejmuita, in continuare, cu garduri de protectie.


Se pare ca firma tanara, care avea abia 6 luni in momentul in care a primit lictatia de reabilitare, Dream House Solution, n-a apucat inca sa-si dea seama cu ce se mananca contractele pe bani publici. Sau din contra.

Comentarii

Bogdan

16.12.2014 10:29

Sa o scoata domnule odata de acolo si sa puna flori sau gazon. Deja nu mai suport sa aud de atatea reabilitari la un lucru inutil cand sunt atatea probleme in oras.

gogu

16.12.2014 12:23

Reabilitare pe naiba! Rahatul ala din centru a fost refacut de la 0. Adica vreau sa spun ca pretul pentru "tasnitoare" este undeva in pretul "reabilitarii". Cu spaga cu tot. Cei 1,5 milioane date initial sunt o hotie ordinara. DNA, DORMI? Sau, ce? Face-bucisti, DESTEPTAREA! Daca facea Funarica mizeria aia de 1,5mil faceau erizipel shogorii. Ca le distrugem ansamblu ecvestru reprezentativ pt etnia lor. N-o, ce bine c-o futut Pokemon piata, ca asa nu-i bai...

Adauga comentariu