AROBS se implica! Va fi sponsor la FC Victoria Cluj! PLUS: Clujeni, va asteptam sambata, la ora 17, la baza Ardealul din Someseni, sa sustineti VICTORIA!

Dupa primul meci castigat cu 3-0 la Viisoara de catre FC Victoria Cluj, baietii lui Marius Suller au de infruntat una dintre cele mai puternice echipe din aceasta editie de campionat, Unirea Iclod. Partida va incepe sambata de la ora 17, la baza Ardealul din Someseni, unde toti clujenii interesati de cea mai noua echipa a Clujului sunt asteptati sa sustina Victoria Cluj:

"Suntem pregatiti sa infruntam una dintre cele mai puternice echipe din campionat, Unirea Iclod, pe care o tratam cu respect, fiindca si ea se bate la promovare. Am muncit mult in ultimele saptamani, elevii mei au tras tare ca sa recuperam cat mai mult din pregatire, suntem pregatiti sa luptam pentru victorie", a declarat Marius Suller, antrenorul principal al FC Victoria Cluj.

Tot astazi, Liviu Alexa, patronul echipei de fotbal, a anuntat si primul sponsor al Victoriei, una dintre cele mai puternice firme de IT din Cluj, AROBS:

"Voicu Oprean este un om de afaceri de succes, dar mai este si un tip care acorda sanse proiectelor la inceput de drum. AROBS a fost alaturi de noi si la baschet feminin, poate ca si asta a contat in ceea ce priveste aceasta decizie luata de domnul Oprean, care ne bucura si ne obliga. FC Victoria Cluj are acum alaturi un brand-lider in IT, un brand clujean, si asta ne onoreaza".

Adauga comentariu