Aristocrația revine în moda clujeană FOTO

Feminitate la superlativ în moda clujeană: broderii, materiale spectaculoase ca textură și print, brocart, mătase și stofe de calitate. Designerul Ștefana Ludușan, proaspăt absolventă a Facultății de Arte și Design Cluj-Napoca a lansat un nou brand pe piață: Acorn.

Colecția, compusă din 17 ținute unicat, a fost lansată într-o fostă croitorie industrială. Designerul se adresează femeilor care iubesc hainele clasice, elegante, cu o croială romantică. 

,,Este o colecție toamna-iarnă 2017-2018, intitulată Back to the Garden, colecție ce merge spre Renaștere, secolul 16-17. Încerc sa captez eleganța feminină care în domeniul modei s-a pierdut, a devenit comercial totul”, a declarat Ștefana Ludușan.

Piesele vestimentare avantajează orice siluetă. Designerul Ștefana Ludușan s-a jucat pur și simplu cu materialele și volumele. Una din vedetele colecției e o ținută în culorile calde ale toamnei.

,,Aceasta ținută include bumbacul, tricotul și brocartul. Este foarte călduroasă și avantajează orice ținută, a oricărei domnișoare sau doamne; are culori calde, deschise, care pur și simplu reflectă feminitatea și plăcerea de a o purta”, ne-a spus un model.

Pentru clujencele care au participat la lansarea noii colecții, a fost dragoste la prima atingere a materialelor spectaculoase.
,,Aș purta. Mi se par conceptuale și interesante. Sacoul verde cu broderii pe față mi se pare foarte fain”, a afirmat o tânără.

Creațiile designerului Ștefana Ludușan vor fi disponibile spre vânzare în curând pe site-ul acorn, iar prețurile vor fi accesibile oricărui buzunar.

Adauga comentariu