Arhiepiscopia Alba-Iulia a convocat pentru joi un Consistoriu de urgență. Surse: Pomohaci va fi caterisit

Se împlinesc 30 de zile de când Cristian Pomohaci a primit răgaz să aducă dovezi împotriva multiplelor acuzații aduse de către presă, în speță, de Ziar de Cluj, care a publicat o înregistrare din care reiese clar că Pomohaci este nu numai homosexual, ci și corupător de minori, pedofil și instigator la acte de prostituție. 

În ultimele 30 de zile, presa națională și-a luat și ea rolul în serios: au apărut nenumărate anchete și dovezi despre diversele relații sexuale pe care Pomohaci le-a avut cu bărbați, împotriva preceptelor Bisericii Ortodoxe. Ca să nu mai discutăm de averea incredibilă pe care acest preot o are! 

Într-un gest de disperare, Pomohaci a depus un document astăzi, prin care solicită autosuspendarea din preoție. Procedura este însă inutilă, deoarece, potrivit surselor noastre, joi va fi convocat un Consistoriu de urgență, adică un tribunal bisericesc, în care se va lua decizia caterisirii lui Pomohaci. Vă vom ține la curent. 


Comentarii

Chioran Arghir

25.07.2017 15:15

Si normal!biserica ortodoxa trebuia sa-si faca mai demult treaba, este doar virful aisbergului, cred ca vor cadea multe fete bisericesti care nu sint cu mai nimic mai prejos decit Pomphaci!

ion

26.07.2017 19:32

Consistor de URGENTA ? Acest fariseu trebuia caterisit de cel putin lo ani, de cand se stia de pacatele sale. Dar, din pacate, a fost acoperit de mai marii sai de la Alba. Pacat.

Adauga comentariu