Arafat era sa isi rupa mana dreapta

Directorul firmei Deltamed, Vasile Gorgan a scapat ca prin minune dupa ce a intrat, in aceasta dimineata, cu masina sub un TIR.

Gorgan este cunoscut drept mare vitezoman, iar dovada e si masina pe care o conducea, un autoturism Mitsubishi tunat. In aceasta dimineata, a intrat cu masina sub un TIR,  facand-o praf. Politia spune ca nu el a provocat accidentul, insa viteza cu care circula sigur a sporit gravitatea lui.

Oricum, chiar daca era mai grav ranit, cu siguranta si-ar fi facut aparitia imediat un elicopter SMURD,  pilotat de insusi Arafat, secretarul de stat in Ministrul Sanatatii. Este bine stiuta de relatia apropiata dintre cei doi, avand in vedere contractele cu dedicatie castigate de firma lui Gorgan cu Ministerul Sanatatii. Mai ales ca firma lui, Deltamed, detine autorizatia pentru construirea ambulantelor, cumparate apoi de minister. Astfel, firma clujeanului este singura din tara care are dreptul sa construiasca masini de interventie pentru SMURD si Serviciul de Ambulanta.

A avut mare noroc Vasile Gorgan de data aceasta. Ar fi bine sa dea o mare pomana unui sarac pentru ca a scapat nevatamat dintr-un asemenea accident.

 Foto: citynews.ro

Comentarii

endre

09.01.2014 02:32

sunteti patetici! oricat incercati sa murdariti cei care fac ceva in tara asta nu o sa va credem. Iar ca ziaristi trebuie sa aveti minima decenta si demnitate ca in astfel de situatii sa nu va bateti joc de oameni. Daca unul dinre voi se accidenteaza vine elicopterul cum ar fi venit si pentru domnu Vasile si pentru altii. Mie rusine sa traiesc intr-o tara cu astfel de mentalitati si astfel de oameni lipsiti de orice bun simt ca voi!

liana

08.01.2014 20:26

Foarte "subtil" articol... Si necesar.

Adauga comentariu