APOCALIPSA 5G? Emil Boc se alătură dezbaterii referitoare la tehnologia 5G: „Inteligența artificială nu poate fi oprită!”

Trăim vremuri minunate. Elon Musk visează să trimită oameni pe Marte, e obsedat de inteligența artificială și e convins că trăim într-o realitate simulată ca în filmul Matrix.

Emil Boc nu e nici el departe de viziunea lui Musk, fiind cu siguranță cel mai înflăcărat susținător al „inovațiilor” de tot tipul pe o rază de 5000 de kilometri. 

Pentru cei care nu sunt la curent, lumea va trece în curând într-o nouă eră a tehnologiei 5G. Teoriile conspiraționiste au apărut instant, existând milioane de oameni convinși că 5G-ul înseamnă moartea omenirii. După cum se poate vedea în documentarul următor:

Emil Boc nu îmbrățișează teoriile conspiraționiste și e nerăbdător ca orașul Cluj-Napoca să fie împânzit de turnuri pentru antenele satelit care vor permite clujenilor să mănânce 5G pe pâine. „Inteligența artificială nu poate fi oprită. Apoi vor exista Quantum Computers, alternativa la internetul de azi. Apoi, va exista 5G. Sunt atent la nuanțe, mersul tehnologiei nu va putea fi oprit. De acolo vin slujbele viitorului. Orașul care va avea structura va câștiga. Susțin tehnologia 5G în limitele legii”, a declarat, entuziasmat primarul, la Ziua de Cluj LIVE. 

Adauga comentariu