Aplicația pentru sesizări a Primăriei a intrat în vacanță. Nu le mai răspunde nimeni clujenilor

În orașul digitalizat al primarului Emil Boc, proiectul inovativ al primăriei, aplicația pentru depunerea sesizărilor, a intrat în vacanță. Sute de sesizări au rămas fără răspuns. Singurele reclamații ”verzi” sunt cele care au legătură cu alte instituții: Compania de Transport și Compania de Apă. Toate celelalte sesizări ale primăriei sunt ignorate de către municipalitate.

Situația durează încă de luna trecută, iar clujenii încep deja să remarce lipsa de implicare a angajaților din primărie. Poate că Boc ar trebui să o pună pe Antonia să le răspundă clujenilor, dacă angajații persoane fizice nu fac față valului de sesizări. Ori poate că Boc are impresia că dacă ignoră problemele clujenilor acestea se vor rezolva de la sine peste noapte. Tocmai în an electoral a decis și Boc să ignore sesizările alegătorilor? Oare ce strategie electorală o fi și asta? Sau poate că se pregătește de o abdicare de la cârma municipiului?

Oricare ar fi motivele, rezultatul este aplicația primăriei este acum inutilă. A simțit asta pe pielea ei o clujeancă a cărui problemă privind salubrizarea stradală s-a rezolvat abia când a sesizat situația pe pagina de facebook a primarului. De altfel, ea i-a l-a îndemnat pe Boc să închidă aplicația dacă tot nu se mai ocupă nimeni de soluționarea sesizărilor, iar clujenii să folosească direct pagina primarului. 

 

 

 

Adauga comentariu