Apel catre fanii Universitatii: “Va asteptam la meciul cu Alba-Iulia”

Directorul executiv al echipei de baschet feminin a Universitatii lanseaza un apel catre fanii U-isti, invitandu-i sa participe la meciul de sambata, disputat la Sala Sporturilor Horia Demian, la ora 19:00. 

“Aceasta saptamana a fost una dificila pentru fetele nostre si pentru Dragan Petricevici. Stiti cu totii cum au fost injurate la Sfantu Gheorghe, cata ura s-a revarsat din partea suporterilor Sepsi asupra jucatoarelor. Vreau sa raspundem la ura cu caldura si cu atitudine demna, de aceea ii rog pe toti fanii U sa ne sustina sambata cu cantecele lor. Cred ca va fi o prezenta numeroasa in tribune si este un moment special, in care putem sa ne strangem impreuna, din nou, in jurul Universitatii pentru a arata ca inca mai existam, ba din contra, ca suntem determinati sa luptam in continuare”, a spus Liviu Alexa. 

La ultimul meci de baschet, jucatoarele Universitatii si antrenorul Dragan Petricevici au fost huiduiti zeci de minute de suporterii echipei Sepsi din Sfantu Gheorghe, deranjati de faptul ca Petricevici le-a spus jucatoarelor U sa se antreneze in timp ce suporterii intonau imnul Tinutului Secuiesc. 

“Exista un singur imn oficial in aceasta tara: al Romaniei”, a spus antrenorul Petricevici. 

Adauga comentariu