A aparut cocaina in sferele INALTE ale Clujului! Si nu la beizadele, ci la oamenii cu putere din oras!

Un oras putred. Asta e Clujul. Cu basini in cap, cu atitudini afectate si dispretuitoare, cu oameni ce poarta crucea transilvana in mana si, in fapt, pe langa sotiile iubitoare si copiii dusi la gradi, sunt niste pederasti notorii, cu bani facuti din smenuri/trafic de influenta/spagi, bani care aduc un nivel de viata ce trebuie intretinut. Si, unde apar banii, apar si lucrurile fine. Vinuri bune, coniace XO, costume de 8000 de euro bucata. Insa si astea plictisesc la un moment dat.

Singura solutie adevarata pentru plictisul milionarilor e cocaina. Ea sharpuieste mintile "ganditorilor" ce detin puterea in Cluj, cocaina e ingredientul esential mai apoi pentru o partida buna de sex, dar nu cu sotia, nu cu curvele fine ale Clujului, ci cu unii, special alesi, din cercul de barbati "duri" ai Clujului.

Culmea, aia care la mese fac bancuri cu homosexuali sau ii fac pe alti gay, exact aia sunt bisexualii mascati ai orasului.

Cocaina insa e o noutate pentru oraselul nostru pe care, cu adevarat, de acum inainte il putem considera "prafuit". Asta inseamna ca Clujul si fitele din el au ajuns la un alt nivel.

Si asta inseamna ca, daca ziaristii stiu cine consuma coca in oras, stiu si serviciile. Care prefera sa taca si sa ii santajeze pe prafuiti pentru diverse servicii. 

 

 

Comentarii

Satan

05.12.2018 10:36

Orașul are antecedente cu 'baieti de oras' Ce-si rupeau curu prin Olanda...asta când Diesel-u era in floare.

Adauga comentariu