A apărut al doilea episod al serialului #TuȘtii?, cu Alin Tișe în rol principal. În curând și pe NetFlix

Producția de succes #TuȘtii?, care-l are în rolul principal pe cunoscutul actor Alin Tișe, a ajuns la al doilea episod. Scenariștii s-au dat peste cap de această dată, față de episodul pilot. Atenție, urmează spoilere. Dacă nu ați văzut episodul, dați play, după care reveniți aici. 

După ce a vizitat tărâmul mitic de la CMID în primul episod, Tișe și-a îndreptat atenția spre tărâmul întunecat de la Pata Rât, unde a venit în solie pentru a inspecta stația de osmoză unde este prelucrat levigatul. Scenariștii nu au dat prea multe detalii despre levigat, însă fanii hardcore ai serialului intuiesc că levigatul va avea un rol major în actul narativ de dezvoltare al personajului principal. Mai mult, se pare că levigatul este transformat în apă, după care este îmbuteliat și exportat în tărâmul elfilor. Episodul a primit pe IMDB nota 9.3.

#TuȘtii este un serial de succes al PNL Cluj, avându-l în rol principal pe Alin Tișe în rolul unui lider de consiliu județean care se străduiește, dar nu prea reușește. Actorii din rolurile secundare sunt necunoscuți deocamdată publicului larg, însă primele două episoade ne-au dezvăluit deja o parte a armatei de muncitori de la CMID ai lui Tișe, semn că va urma o scenă de bătălie epică undeva spre finalul sezonului. 

 

Adauga comentariu