Aparitie SOCANTA la sediul PSD Cluj in aceasta dimineata!

Un moment absolut infricosator a avut loc azi dimineata la sediul PSD Cluj, cand femeia care face curatenie la sediul Vatra Romaneasca a surprins cu aifonul o aparitie inedita dand tarcoale usii de la sediul PSD Cluj: o fantoma.

Potrivit doamnei de la curatenie, fantoma s-a prezentat frumos, si-a aratat carnetul de membru si certificatul de deces:

"Nu mi-o vorbit urat, ba, din contra, as pute sa zic ca samana putin la vorba cu domnu' Liviu Neag, fostul nostru coleg de la PUNR, care o fost si membru PSD. Mi-o zis fantoma ca o murit in 2007 si ca o bantuit prin tat felu de cladiri parasite pana de Pasti, cand niste fantome de la Primarie l-or executat silit si l-au data afara dintr-o cladire dezafectata. Mi-o zis ca o ratatcit pe strazi mai multe saptamani pana o auzit de la alte fantome asistate social ca a hi un loc liber, un sediu de partid politic dezafectat, sediul PSD Cluj, unde nu se mai intampla nimnic de un an de zile, nu se mai fac sedinte, pur si simplu se strange praful.

Domnu' ziarist, pot sa confirm si eu asta, ca io fac curatenie si la PNL pe ascuns, ca ma plateste domnul Buda la negru. Acuma ia is un an si ceva, era plin la sediul PSD, vinea domnul ala inalt si fain cu fata de cal, cum il cheama, Curtosh, ala de s-a pus la ATOP Cluj pe el, ca sa incaseze endemnizatia de 1700 de lei, ca mi-a zis ca are familie grea, ca nevasta ii detinuta politica. Si mai vinea domnu' ala mustacios, domnu' Francu, fain baiat, mi-o povestit odata ashe de fain despre proectu' de tara, si despre un domn Colda, mare patriot, si ca o sa fie bine. Si cand vineu ominii astia anul trecut, mai vineau tat felul de balabuste cum erea doamna Parastase sau doamna Gaura si coinaci cum era domnul Kurtos, care sa certau pe functii ca uorbii si dupa aia nu s-o mai fofost intamplat nimica, ca o pierdut pesedeul tat, si domnul Francu o zis ca isi baga pula sa ma scuzati in ie organizatie. No, si ave dreptate, ca nu o mai fost nimica de atuncea. Amu mai vine rar o pistulice de la facultatea lu domnu Curtosh, da' cred ca ori moldoveanca, ori proasta, ca odata m-am dus la ie sa ii cer niste cosaga si mi-o zis ca nu intzalege TOPICU. Auzi, domnu' ziarist, topicu', apoi ashe am ras, ca parca fetile ce lucrau inainte la partid de le aducea domnu Matusica, parca erau mai destepte. No, asta ii treaba cu fantoma de la PSD Cluj, o vinit saraca sa sa mute, ca si asa ii mort tat acolo".

Adauga comentariu