Apar primele emoţii. „U” Cluj a pierdut la Satu Mare şi a ajuns pe loc de baraj în Liga a II-a

Universitatea Cluj a pierdut, 1-3, meciul din deplasare cu Olimpia Satu Mare, care a contat pentru etapa a doua a play-out-ului. „Studenţii” au primit ultimul gol imediat după ce au rămas în inferioritate numerică, Mihai Butean văzând direct cartonaşul roşu.

Lovită de plecarea antrenorului în ultima săptămână, cu aceleaşi probleme vechi financiare, dar primind o gură importantă de oxigen de la tribunal, Universitatea Cluj a început, însă, greu meciul de la Satu Mare. „Studenţii”, pregătiţi de către trei tehnicieni, au primit gol după 20 de minute de la Buhăescu, însă micul diamant din curtea Universităţii, Olimpiu Moruţan, şi-a demonstrat clasa şi la Satu Mare, acolo unde a egalat după un sfert de oră, cu un şut din careu. La vestiare, însă, s-a intrat cu avantaj de partea gazdelor, acelaşi Vasile Buhăescu, jucător cu goluri la activ inclusiv în Liga I, făcând „dubla” pentru echipa sa chiar înainte de finalul primei părţi.

A doua repriză a început oarecum la fel ca prima, scrie CJSport.ro, gazdele fiind mai periculoase în jumătatea clujenilor, misiunea acestora fiind simplificată în minutul 75, atunci când Butean a fost eliminat pentru proteste. Imediat, Mărkuş a mărit diferenţa pe tabelă pentru echipa sa, care şi-a securizat, până la final, cele trei puncte. Universitatea Cluj a pierdut, astfel, primul joc din play-out şi a ajuns pe loc de baraj în clasament, fiind depăşită chiar de Olimpia.

În celelalte rezultate ale etapei a doua, Metalul Reşiţa – Şoimii Pâncota 0-1 şi Unirea Tărlungeni – CSM Râmnicu Vâlcea 0-1.

„U” Cluj: Bolboaşă – Butean, Cordoş, Crişan, Ciupe – Erdei, Boboc (69, Turcak) – Greu, Ursu, Moruţan (80, Berci) – Zdroba (57, Vojtus). Antrenor: Mihai Năbădan

Adauga comentariu