Anunt de participare (publicitate)

Comentarii

Clujeanul

23.07.2014 20:37

Articolul a fost bine incadrat la rautacisme pentru ca :1.orice economist stie ca bugetul unei institutii este impartit pe articole bugetare si banii de la un articol bugetar nu pot fi folositi pentru alt artIcol bugetar pentru ca se numeste deturnare de fonduri.Deci banii alocati hranei se folosesc pentru hrana, banii pentru deplasari , la deplasari, banii pentru pregatire profesionala , pentru pregatire,s.a.m.d.2.Reviziile masinilor institutiilor se fac numai din banii institutiilor.Conform legislatiei in vigoare este obligatorie revizia masinilor de transport persoane la plecare in curse .3.Cea care v-a dat aceste informatii probabil s-a aflat si ea pe lista celor care urma sa plece la mare dar s-a retras, denigrand institutia, sperand sa apuce din nou "ciolanul "Ar trebui sa verificati informatiile pe care le primiti ,indiferent din partea cui vin.

corci

25.07.2014 09:41

pt clujeanul-ovidiu, daniel: Abuzurile si bataia de joc care e  in Directie nu se poate nega. faptul ca directorul faloseste masinA  directiei pt deplasari personale , naveta la Ciurila, zilnic, la fel e real etc, etc!! NU FITI IPOCRITI SI MINCINOSI !!

Derbi

25.07.2014 15:48

At dreptate "corci"! Si cate si mai cate sunt de spus.....Da jegu de tamas a cotizat bine la partid si se crede intangibil. Oricum nu pentru multa vreme....Alexa, daca vrei sa faci un bine societatii  , demascheaza-l pe orinaru asta! aca ai inceput, du-te pana la capat!  

ioana

23.07.2014 20:59

asta e presa? cum pute-ti scrie asa ceva? si aveti pretentii sa va citeasca lumea. de ce nu spuneti ca functionarii au cursuri de specializare obligatorii anual? sau nu stiti legea? parca ar fii barfele de la bloc!de ce nu spuneti ca orfanilor le e foarte bine in centre. au mai multe decat multi copii crescuti de parinti acasa!!!! ce tot cereti bani pentru ei? daca ati fii mai informati ati vedea ca un orfan are un venit lunar mai mare ca multi copii din tara asta! cum se spune ,, fraieri sunt cei care dau, nu cei care cer!!!! :))) 

ioana

23.07.2014 21:01

mincinosilor!

Zap

24.07.2014 00:42

Eu cred ca tu glumesti Ioana...! Mincinosi??? De ce ar fi? Vrei sa zici ca prin centre e paradisul si nu stim noi.... Ia intreaba tu copii care au trait in centrele astea! Nu cei care inca sunt acolo, ca lor le este frica sa spuna prin ce trec... Ceea ce nu este de mirare cunoscand atitudinea jegului si analfabetului de director daniel tamas (litere mici-intentionat) fata de cei mai slabi ca el!Ia mai documenteaza-te putin te rog! Cat despre cursurile de formare...mersi, cunoastem... Si cum sunt tinute si unde si de ce... Hai ca nu e lumea chiar asa fraiera cum credeti voi, pupatori de dosuri nespalate!Bravo Alexa! Mai sapa putin...o sa fi uimit de ceea ce o sa afli despre DGASPC si despre directorul "politic" daniel tamas!Despre ce a facut si ce face...O institutie de tot rahatu' care exista pentru orice dar nu pentru orfani-cu director pe masura. O singura observatie: jegul asta a divortat, cine draq sa-l suporte...poate merge in excursie cu vreo fufa pupatoare-n dos, de la directie.

Cosmina

01.08.2014 16:11

Zap, pupatoare sau sugativa? 

Zap

09.08.2014 11:06

La promotie, 2 in 1...

orfan

24.07.2014 19:30

A.. Excursia aia e asa un chilipir... De cele 2 dacia duster pe care le conduce "imparatul" dgaspc...nu se zice nimic? De televizorul lcd... Furat din fostul loc de munca "Gavroche"... Facut cadou orfanilor de niste oameni cu frica de dumnezo... De casa din ciurila facuta cu referatele directiei... Si lista continua....
Nu inteleg ce conteaza o excursie pe cand hotia si cinismul de care da dovada"imparatul" se dau la cel mai inalt nivel...

orfan

24.07.2014 19:38

Ioana apoi si tu esti o jegoasa... Cum sa nu ii ti tu partea "imparatului" mai ales ca acum e imparatul tuturor orfanilor, cand tu umbli dupa p**a lui toata ziulica ...cur*a ce esti.

Fricosul

01.08.2014 16:17

Ba, chiar sunt tari astia! Sa-ti iei la mare, cu mercedesu pe banii directiei, si nevasta si amanta! Asta da curaj! 

Adauga comentariu