Anul de trafic 2018: cu căruța la plimbare prin cea mai mare comună din țară VIDEO

Octombrie roșu, pardon, Brumărel 1, anul de trafic 2018: s-au scurs doar câteva zile de când vă prezentam cum susține Clujul transportul ecologic. Tot atunci susțineam că acest tip de transport ecologic se află la mare căutare în Cluj. Ei bine, pare-se că am avut dreptate. Iar aceasta deoarece, drumul european E 60 este din ce în ce mai tranzitat de mijloacele de transport cu un cal putere. Din câte se pare, atelajele cu tracțiune animală încep să fie tot mai căutate de către locuitorii celei mai mari comune din țară, și anume, Florești. De bună seamă, acest tip de transport este ecologic, în trend cu vremurile și, de ce nu, o metodă bună de a ieși în evidență pe drumurile europene ale țării: păi cum altfel, una dintre cele mai apreciate mărci auto din lume este Ferrari, cu o emblemă la fel de celebră, calul nărăvaș.

Păi n-o văzut Parisul, vorba aia, atâtea autoturisme Ferrari, câți cai și căruțe are Clujul. Ardealul, de bună seamă, dă tonul și în această privință.

Dacă orașul-smart a pierdut demult startul, măcar în competițiile auto, de pe drumurile europene, de prin sate, să aibă întâietate. 

Precis că Guinness World Record n-a mai văzut așa ceva.

Tehnologie și ecologie pe aceeași uliță de sat -  asta sigur numa' la noi găsiți.

Clujul, încă o dată numărul 1.

Transportul cu un cal putere, fiecare cu ce poate. 

Felicitări primarilor Boc și Șulea pentru implementarea unor asemenea proiecte-pilot... în parteneriat, bineînțeles.

 

 

 

sursa video: V.N.M.Cristiana/Facebook

Adauga comentariu