„Anul cartierelor” continuă la Cluj cu desființarea garajelor. Primăria le-a pus gând rău și depozitelor de murături din Mărăști

„Anul cartierelor” continuă la Cluj neobosit. În acest sens, Primăria le-a pus gând rău și depozitelor de murături din Mărăști aka „garaje”.

„În cartierul Mărăști vom desființa și garaje... Vom demola și garaje în cartierul Mărăști, lucrăm la câteva platforme de garaje pe care să le demolăm și în cartierul Mărăști, astfel încât să avem în fiecare cartier platforme de garaje demolate”, a precizat viceprimarul Tarcea, prezent la o emisiune radiofonică de pe internet.

Garajele clujenilor, într-un anumit procent depozite de gunoaie, de cartofi și de murături, trebuiau dărâmate de mult, pentru a face loc parkingurilor. Simpla dărâmare a garajelor și transformarea terenului eliberat în locuri de parcare sub cerul liber nu va rezolva problema stringentă a locurilor de parcare lipsă în cartiere. Mai ales în Mărăști, unde mașinile sunt parcate claie grămadă, pe toate trotuarele și spațiile verzi.

Adauga comentariu