Anul acesta Emil Boc a schimbat foaia. "Minoritatea tacuta" a devenit "inconfortabila". Declaratii la cald despre festivalul Untold

Comentarii

Cineva

09.08.2016 17:45

MAJORITATEA NU VREA UNTOLD! Sunt multi cetateni care doresc Untold, iar faptul ca au fost foarte multi la Untold nu inseamna ca majoritatea vrea Untold. Acei foarte multi oameni sunt intr-o mare masura din afara localitatii, deci nu sunt clujeni care doresc Untold. Minoritatea doreste Untold in CENTRUL ORASULUI, nu majoritatea! Majoritatea doreste festival gen Untold, dar nu in centrul orasului! ADMIN: cu scuzele de rigoare. Prea obosit de cât mi-am bătut capul cu atâția obosiți. Mulțumesc!

ghici

09.08.2016 14:08

(CENZURAT) Vezi de lucrurile care supara cu adevarat oamenii, nu un festival care se desfasoara pe o durata de 4 zile, intr-un week end din luna august in care majoritatea oamenilor nu lucreaza, batranii care sunt foarte bolnavi cred ca, din cate stiu eu ar trebui sa se afle in spitale pentru ca starea lor de sanatate nu le permite sa fie  nesupravegheati (TOCMAI CA SPITALELE UNDE ERAU SUNT LA 50 - 100 DE METRI DE PARANGHELIA CAREIA II FACI APOLOGIA - SI SUNT OAMENI CARE LUCREAZA SI SAMBATA SI DUMINICA, MACAR CA SA AI TU CE BAGA O PITA SAU UN CORN LA MATUL CU CARE GANDESTI). Cat despre copii, sincer sa fiu am vazut foarte multe familii impreuna cu copilul/copiii  lor petrecand clipe frumoase, relaxandu-se BUCURANDU-SE DE VIATA, ceea ce voi cei care faceti atata galagie pentru nimic, nu stiti ce inseamna sa iti traiesti viata (CENZURAT) ADMIN: ești periculos de nemernică și de agresivă madam Caludia (dacă o fi fiind mailul tau acela). "Se bucura de viata", neispravito? - adta trebuie s-o luam ca pe o amenintare la viata celor care nu se bucura cand este incalcata legea?

ghici

09.08.2016 16:14

ce proastă sunt?

mitru

09.08.2016 15:19

,,Sa intelegem de aici ca Emil Boc ar fi avut si pana acum variante de a amplasa festivalul inafara zonelor in care se aplica legea linistii si ordinii publice, dar nu a facut-o? Si daca stia de ce nu a facut-o?'' - Simplu ca buna ziua: 1. trebuia sa iasa banu' si cei care voiau inauntrul gardului trebuiau sa fie platitori de bilet. 2. Trebuia ca accesul sa fie facil, in perimetru clar ca sa vana cat mai multi platitori de bilete. 3. Trebuia ca platitorii sa se afle intr-o incinta din care nu se iese asa usor, ca sa cumpere de acolo la pret ridicat. De aceea nu aveau voie cu genti cu mancare si bautura. Un festival in afara Clujului va fi cu profit mai mic.

lynda

09.08.2016 15:40

ADMIN: scutiti-ne de ipocrizii. au mai incercat si altii exact acelasi text inaintea voastra. sa inteleg ca v-a venit Ordinul de Zi pe Unitate la prostacii Untold?

lynda

09.08.2016 17:19

sa inteleg ca untoldasii mananca cacat. de ce sa ma mire acest lucru? toti retardatii nu pricep ce este aceea lege si respectarea ei.

Arici Pogonici

09.08.2016 17:34

@Cineva: Uite, Clujul are nevoie de parcari. In spirit civic si in interesul al nostru tuturor hai sa construim exact in fata geamului tau un parking. Ah, ca exista legi care exact de asa ceva te protejeaza si ca nu ti-ar conveni. Pai da-o incolo, faci pe nemultumitul cand este la bataie interesul comun?
Sau ca sa nu te aud hapaind ca Untoldul nu este ceva de durata, vin la tine in curte si parchez pe stratul de flori doar 4 zile. Ce vrei, Clujul nu are loc de parcare, este deci justificat, majoritatea este de acord.

Arici Pogonici

09.08.2016 17:40

Btw, nu sunt 4 zile. Azi m-am dus cu 30-ul si vroiam sa cobor la spitalul de copii. Un drac, m-a dus la opera maghiara. Intreb pe sofer ca de ce, ca doar Untold-ul s-a terminat. Pai da, imi raspunde el, dar inca nu si-au adunat lucrurile din parc.

In alta parte a doua zi dupa un festival ar fi fost totul adunat macar in asa masura ca drumurile sa fie libere. (In primul rand nici nu s-ar fi construit nimic pe drumuri.) Dar aici de ce sa se grabeasca? Doara si chiria pt. constructiile temporare sunt platite de catre noi. Cat de mari sa fie costurile, doar asa se poate fura si mai mult.

Daniel

12.08.2016 15:27

Buna! Dupa ce am citit acest articol mi-am dat seama ca domnul Alexa are dreptate sa le bata obrazul hotilor si mincinosilor.

Adauga comentariu