Anul 2020 a adus profit de 108 mii euro pentru producătorul de mobilă Johanes Qualitat

Johanes Qualitat Cluj-Napoca și-a început activitatea în 2006 și oferă servicii complete în domeniul producerii de mobilă. Cel mai bun an din punct de vedere al cifrei de afaceri și al profitului a fost 2017. Compania este deținută de Szabo Janos (90%) și Szabo Margareta (10%).

„Echipa Johanes Qualitat vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii complete. Parcurgerea fiecărei etape, alături de specialiștii nostri, configurează traseul făcut de ideile dumneavoastră care sunt pe cale să se concretizeze în piesele de mobilier dorite”, spun reprezentanții companiei, pe site-ul oficial.

În 2020 și în 2019, valoarea cifrei de afaceri a fost aproape la fel: peste 1,6 milioane euro. În urmă cu trei ani, firma a avut venituri totale de aproape 1,3 milioane euro, iar în 2017 au depășit 2 milioane euro. Cea mai mică cifră de afaceri a fost în 2006 (primul an de activitate): aproape 93 mii euro. Apoi a crescut treptat până a atins valoarea de maxim 2 milioane euro în 2017.

Anul trecut, Johanes Qualitat a declarat un profit net de aproape 108 mii euro. În urmă cu doi ani, câștigul net al companiei a fost de aproximativ 84 mii euro, iar în 2018 a fost de doar 7 mii euro. 2017 a adust firmei clujene cel mai mare profit: peste 218 mii euro. Cel mai mic profit (304 euro) a fost înregistrat în 2008. În primul an de activitate, Johanes Qualitat a făcut un profit de aproximativ 2300 euro.

În cei 15 ani de experiență Johanes Qualitat a reușit să formeze o echipă din care fac parte 29 de angajați.

„Vârsta lor este cuprinsă între 20 și 50 de ani, lucru care ne permite să punem în practică idei inovatoare și concepte tradiționale. Cel mai tânăr membru al Johanes Qualitat studiază mecatronica în cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca. Este dotat cu o viziune de excepție atunci când sunt puse în discuție conceptele de ultimă generație ale industriei de mobilă. La polul opus, echipa Johanes Qualitat se mândrește cu unul dintre cei mai pricepuți tâmplari. Este unul dintre pilonii de bază ai echipei cu o experiență de 15 ani în meseriile de tâmplar, operator CNC și proiectant”, se mai arată pe site-ul firmei.

O singură firmă este conectată direct de Johanes Qualitat:

Margarett Mob SRL Cluj-Napoca – obiect de activitate comerț cu amănuntul al mobilei, articolelor de iluminat și al altor articole de uz casnic; asociați – Szabo Janos, Szabo Margareta, Happ Attila; în 2019 cifră de afaceri 1840 euro și profit net de 252 euro.

Adauga comentariu