În anul 2016, Mitropolitul Andrei îi acorda părintelui Pomohaci o diplomă de aleasă cinstire. „Vrednic este?”

La finalul unui concert de pricesne, în anul 2016, Părintele Mitropolit Andrei Andreicuț le-a acordat câte o „diplomă de aleasă cinstire” celor 3 artiști prezenți la eveniment, printre care și părintelui Cristian Pomohaci:

„Sunt semne văzute care nevăzut exprimă dragostea și prețuirea noastră! Nu mai repet ce am spus la început, dar este un lucru extraordinar ca să ne aplecăm asupra necazurilor celorlalți, și mai ales când este vorba de copilași. Încă o dată, bibliografia pe care v-am pomenit-o, chiar v-o pun la suflet! E din Frații Karamazov, citiți capitolul acela cu Iliuță, și cred că se va întâmpla ceea ce a spus și părintele Pomohaci: Dumnezeu ne va asculta rugăciunea și îl va face pe Andrei sănătos!”

După această scurtă cuvântare, părintele Mitropolit Andrei le-a acordat diploma „de aleasă cinstire” celor 3 artiști întru credință, enunțând sintagma: „Vrednic este!” și în momentul primirii diplomei de către „preotul” Pomohaci.

Această înregistrare video ne arată cât de prețuit era preotul Pomohaci în rândul Bisericii Ortodoxe din care făcea parte, chiar la vârful Bisericii, cu toate că înclinațiile sale homosexuale, dovedite în aceste zile prin înregistrarea audio publicată de Ziar de Cluj, erau cunoscute de către membrii clerului. 

Video: YouTube.com

Comentarii

Gerula

27.06.2017 06:54

Ce-s alea pricesne? Daca este ceva bisericesc mă bucur că nu stiu...

Sandu

27.06.2017 11:12

Pricesnele sunt cantece bisericesti, unul incepe asa: Strangeti hora nu fiti hoti, sa neajunga-n koor la toti... Altul incepe asa: Asta hora nu e buna, am in koor, dar n-am in ....!!!

Jan Valjean

27.06.2017 13:15

Pai unii spun ca Andreicut era turnator la secu,cunoscatorii in domeniu afirma ca ar fi chiar general SRI in rezerva,cu misiune clara la nivelul conducerii BOR.Securistii si curistii sunt nenumarati in BOR si-n conducerea acesteia.

Adauga comentariu