Antreprenorul turdean Adrian Silagyi a făcut anul trecut profit 1,6 milioane euro cu firma Nairda Utilcom

Pentru Nairda Utilcom Petreștii de Jos (obiect de activitate lucrări de pregătire a terenurilor), firma turdeanului Adrian Silagyi, anul 2019 a fost cel mai bun de la înființare. A avut un profit mare, cel mai mare din ultimii zece ani. Antreprenorul din Turda mai are și alte afaceri profitabile din diverse domenii de activitate.

Nairda Utilcom a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 800 mii euro, mai mult cu aproximativ 100 mii euro față de anul 2018. Firma s-a înființat în 2011 când a avut zero cifră de afaceri. Doi ani mai târziu a ajuns la o cifră de afaceri de 97 mii euro, iar apoi a crescut constant până a ajuns la valoarea de anul trecut.

În ceea ce privește profitul, Nairda Utilcom a declarat anul trecut un profit net de peste 1,6 milioane euro, cel mai mare de la înființare. Dacă comparăm cu anii precedenți, compania clujeană a avut următorul profit: 6.200 euro în 2013, 14 mii euro în 2014, 30 mii euro în 2017 și 56 mii euro în urmă cu doi ani.

Anul trecut, Nairda Utilcom a avut patru angajați. De altfel, firma din Petreștii de Jos a funcționat mereu cu 2-4 angajați.

Nairda Utilcom este deținută și administrată de Adrian Silagyi.

Alte patru firme sunt legate direct de Nairda Utilcom: Sport Play Systems SRL, Gazinstal SRL, Agrisport International SRL, Arcadia Sprint SRL.

Sport Play Systems SRL Turda (obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) este deținută de Adrian Silagyi (90%) și Mihai Balas (10%). Anul trecut a avut o cifră de afaceri de aproape 2,2 milioane euro, profit net de 170 mii euro și 7 angajați.

Gazinstal SRL Turda (obiect de activitate lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat) este deținută de Adrian Silagyi (70%) și Cosmin Bucsa (30%). În 2019, firma antreprenorului turdean a avut o cifră de afaceri de 190 mii euro, profit net de 12 mii euro și 10 angajați.

Agrisport International SRL Turda (obiect de activitate închiriere și leasing cu mașini și echipamente pentru construcții) este deținută de Adrian Silagyi (99%) și Vasile Mihai Silagyi (1%). Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de 291 mii euro, profit net de 21 mii euro și 7 angajați.

Arcadia Sprint SRL Mintia, județul Hunedoara (obiect de activitate creșterea păsărilor) este deținută de Adrian Silagyi (60%) și Nagy Istvan (40%). Anul trecut, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 267 mii euro, profit net de 1900 euro și 3 angajați.

Adauga comentariu