Antrenament pentru Untold! Locuitorii din zona Parcului Etnografic să-și cumpere dopuri de urechi în perioada 8-9 iunie

Cluj-Napoca se transformă în perioada verii într-o discotecă în aer liber, totul pentru a pune orașul pe harta Europei.

Weekend-urile, tradiționalele momente când oamenii normali se odihnesc, s-au transformat în ultimii ani, în perioada verii, în adevărate momente de stres pentru locuitorii unor zone mai puțin privilegiate ale Clujului. 

Pe lângă celebrul Untold, iubit de toți clujenii, mai puțin de toți clujenii care nu-l suportă, Parcul Etnografic din Cluj este a doua locație favorită a iubitorilor de gălăgie. Desigur, combinată cu alcool și „nasoale” (cum ar zice Nelson Mondialul), distracția continuă mai mereu peste ora legală stabilită de organizatori. 

Suntem convinși că va fi cazul și cu evenimentul de muzică reggae și ateliere artistice și meșteșugărești din interiorul Parcului Etnografic (Tăietura Turcului). În teorie, distracția va ține în perioada 8-9 iunie, între orele 11-23, însă la fel ca și în lunile precedente, când au fost sărbătorite Zilele Studenților Maghiari, cel mai probabil decibelii vor perturba liniștea până se va crăpa de ziua.

Nemulțumiții știu ce au de făcut, ca și în cazul perioadei în care se desfășoară Untold. Să-și cumpere dopuri de urechi sau să plece din oraș. 

Adauga comentariu