ANIVERSARE PSD CLUJ: 3 ani cu netotul si ipocritul si lenesul si luzarul si impotentul politic Horia Nasra! Clujul, cel mai tare oras din Romania, are o filiala care e rusinea PSD!

Clujul e un oras blestemat care cade mereu in picioare. Asta e norocul lui, ca oras. Bietul Cluj a avut politicieni mega slabi mai mereu: Funar, Boc, Buda, Tise, Uioreanu, Ioan Rus, care si-au vazut fie de umorile lor, fie de interesele lor. 

De parca nu era destul ca orasul a fost acaparat de pedelei hrapareti timp de 16 ani, Domnul Dumnezeu si Maica Precista ne-au dat si niste papagali in PSD: taranusul cu bojoci rosii Remus Lapusan, obsedatul de putere Ioan Rus si lenesul arivist Horia Nasra.

Astazi, si de aia e bun Facebook, ne-a adus Maicuta prea curata - stati linistiti, sirianul Nasra nu crede in Dumnezeu, i-a spus Mitropolitului Clujului "domnule Andreicut"...

... spuneam ca azi ne-a reamintit Facebook de un maret interviu dat de Nasra acum 3 ani in cotidianul putind a naftalina Faclia in care zicea proaspatul pe atunci presedinte al PSD Cluj ca "meritocratia va fi principalul argument in alcatuirea listei pentru parlamentare".

Ahahahahahahahahahaha, ba, ce bun e Facebook la vremea lui!

Va dati seama? Nasra si meritocratia!

"La meritocrasi se mua"! 

Practic, dupa ce a ragait interviul ala, Nasra s-a auto pus locul 1 la Camera pe sine, dupa o abila analiza de meritocratie, si pe prietenul sau de atunci, Vasile Ilea, care il tinea (pe bune) cu banuti, ca Nasra murea de foame, si pe care l-a pus senator.

Nu inseamna ca nu a avut si realizari: Nasra a reusit sa bage Clujul si mai tare in cacatul rusinii, fiind cel mai nebagat sef de PSD din tara in CEx, pana si seful PSD Oravita e mai respectat in partid decat Nasra. Apoi, a reusit sa coboare scorul electoral si mai tare in mlastina ratarii ducand PSD la 7 la suta. In fine, a reusit sa dezintegreze total filiala, si la judet si la municipiu. 

Nici macar cersetorii de pe strazile Clujului nu mai respecta azi PSD in local. Daramite pe Nasra. Papagalii din Consiliul Local desemnati de PSD sunt mai putini cunoscuti decat poneiul Rocky din Parcul Central!

Nu exista situatia mai proasta pentru Cluj in viitorul apropiat: PSD e muci, USR preia majoritatea in CL, dar e plin de tampiti isterici, PNL il da pe Boc ca primar, dar care va fi blocat de o majoritate potrivnica.

 

 

Adauga comentariu