Angela Pop, nesimtita din Politia Locala Cluj care i-a facut si sotiorului iubit card de handicapat ca sa nu mai plateasca taxele de parcare

Pai, cum sa nu se haladeasca clujenii simpli la carduri de handicapat cu care sa cioleasca la parcarile de pe Centru cand chiar politaii locali din subordinea lui Marceal Bontidean isi bat joc de lege si o calca in picioare?

Angela Pop e tablagista locala de ani de zile. Infumurata, smardoaica, tot tacamul. 

Sub zambetelul asta de pisicuta calina, sta o vipera adevarata.

Sa citim putin ce scria un cetatean din Cluj acum doi ani, sesizand Primaria:

 

Sesizare pentru primaria Cluj Napoca, judetul Cluj

Postata de: ANDRAU MIHAI
La data: 16 Mai 2017
Tip: Reclamatie
Cod: 107330
 

Buna ziua,
doresc sa semnalez niste aspecte grave ale intregului mecanism numit "Parcari" in Cluj Napoca. Azi dimineata am parcat la ora 9 pe strada Herman Oberth pentru o ora. Am parcat si am incercat sa platesc cu cardul la parcometrele din zona. Toate, fara exceptie dau eroare la plata cu cardul, atat cu card Maestro cat si cu Master Card, desi ambele sunt teoretic acceptate de catre acest instrument de plata. Astfel, granbit fiind am mers sa rezolv ce am avut de rezolvat, la 9:34 agent Pop Angela scrie nota de constatatre cu prezentarea intre orele 13-15 la primaria veche, pta Unirii (desi nu se intelegea nimic din ce a scris pe nota aceea). Intre 14:01 si 15:17 am asteptat sa scrie 3 proces everbale altor cetateni. Cand am fost intrebat de ce nu am platit parcarea am spus pentru ca nu am putut, iar de aici incolo a inceput o discutie aroganta din partea dnei Pop Angela, cu taraganarea intentionata a scrierii procesului verbal, cu facut si alte lucruri intre timp samd. Va solict pe aceasta cale mustrarea agentului Pop Angela in privinta atitudinii fata de un cetatean al urbei pe care o conduceti dvs si nu dumneaei si instalarea de parcometre conforme normelor de functionare! daca la Primaria in parcare se poate plati cu bancnote, ar trebui sa se poata plati la fel si la orice parcometru! Nu ma poate obliga nimeni sa umblu cu modene de 50 de bani la mine (la cat costa acum parcarea in centru) si nici nu ma puteti obliga sa imi fac abonament ca sa platesc prin sms! In schimb e de datoria Primariei ca odata ce scoate pe piata un instrument de plata (plata cu cardul la parcometru) sa il faca sa fie functional tot timpul! sau sa il scoata definitiv daca nu suntem in stare sa il facem sa fie functional tot timpul! Nu vreau sa scot in evidenta nimic altceva decat faptul ca din partea mea a existat buna intentie insa datorita timpului limitat nu am reusit sa procedez corect ca un bun cetatean si sa achit parcarea. Dar asta nu pt ca nu as fi vrut si pentru ca nu au fost functionale instrumentele dvs de plata! Iar aroganta agentilor de la Politia Locala ar trebui cumva suprimata ca nu va face deloc cinste! In trecut, pe facebook, am luat apararea celor ce dadeau amenzi la amiaza langa Liceul Racovita si sustin in continuarea ca nu e normal ca cineva sa blocheze starada aia pana ii iese odrasla de la scoala, insa intr-un birou nu e permis nici _fie-mi iertat_ sa freci menta cu 3 procese verbale 0 ora si 30 de minute si cu atat mai putin sa tratezi un contribuabil la modul la care a facut-o doamna Angela Pop de la Politia locala Cluj! 
Am sa depun maine si o contestatie in privinta acestei amenzi si o sesizare la Protectia Consumatorului in privinta parcometrelor nefunctionale! Va rog sa imi comunicati masurile intreprinse. Multumesc!

 

Dar poate ca cetateanul a fost subiectiv. Hai sa devenim mai concreti.

Tanti Angela Pop are la activ un transplant de rinichi (bagata putin in fata pe liste de Luscalov, stim noi prin ce metoda). Bravo, bine ca i-a reusit, desi e straniu ca nu a facut nicio zi de dializa, toturi primind suspect de repede un rinichi! In baza acestui transplant, tanti Pop si-a scos certificat de handicap si card aferent de parcare moca prin Centrul Clujului, ca sa parcheze AUDI-ul personal unde are pofta. Bravo ei, are dreptul.

 

Problema e insa ca tanti Pop, ditamai politista locala in serviciul public, i-a facut un card si sotiorului mult iubit, ca sa fraudeze si el putin taxele de parcare.

Ceea ce nu e bine. E chiar infractiune.

Am sunat-o pe doamna Pop Angela sa o intrebam ce si cum. Din pacate, ne-a inchis telefonul. Ntz, ntz, nu e frumos...

 

PS: Mai aveti handicapati din astia? Dati-i in gat la liviu@ziardecluj.ro

 

Comentarii

dan

30.01.2019 05:20

Bina ca daca suni seara la numarul de urgente afisat acolo ca sa deblocheze bariera parkingului actual de primaverii pt riverani, iti raspund obraznic fie un domn, fie o doamna.Efectiv nu le pasa daca le spui ca faci reclamatie, nici daca sunt 2-3-4 masini, nici oameni, nici daca suni de 3-4 ori..Si nu oamenii au gresit, ci aparatul e defect.Smart ai? Atentie, e un numar de mobil cel pt urgente non-stop, nu se stie daca Politia Locala, vreun functionar al Primariei sau vreun tert contractant raspunde.Cert este ca efectiv ii doare-n cot pe cei cu care vorbesti.

Adauga comentariu