Vocea ta

Angajații și directorul Serviciului Parcări din Primăria Cluj-Napoca sunt acuzați de colegii lor de parcări necinstite

Angajații și directorul Serviciului Parcări din cadrul Primăriei Cluj-Napoca sunt acuzați de colegii lor de parcări necinstite. Un angajat al Primăriei Cluj-Napoca ne-a sesizat astăzi faptul că angajații Serviciului Parcări din cadrul municipalității își parchează mașinile personale gratuit în parkingul de pe Moților, lucru pe care nimeni altcineva nu îl poate face, fiindcă contravine regulamentului de funcționare a parkingului:

„Ca angajat al Primăriei, eu de ce nu pot avea o reducere să-mi pun mașina în parking sau în zona doi, iar  cei din cadrul Serviciului Parcări își pun mașina gratuit în parkingul de lângă Primărie, zi de zi. Mai mulți lucrători de la Serviciul Parcări care dețin  mașină  își pun zi de zi mașina gratuit. 

Eu cu mai mulți colegi am urmărit mașinile: CJ 63 WAY, CJ 96 REM, CJ 15 ACU, CJ 75 CMH, CJ 98 MIV, CJ 20 WOZ, la care portarul le ridică bariera, inclusiv la directorul Serviciului Parcări.

Noi restul de ce nu putem avea o reducere și ei își pun mașina gratuit, e posibil? Toți suntem lucrători ai Primăriei, ei de ce is favorizați?

De ce primarul îi favorizează doar pe cei de la Serviciul Parcări, e cu acordul lui treaba asta, din ce am auzit prin Primărie.

La peste 85 de lei pe zi cât e parcarea în parking, nu calculează nimeni banii pierduți, directorul Serviciul Parcări, sunt favorizați de primar!

Puteți  să stați să urmăriți cum se ridică bariera dupa ora 4!”

Ziar de Cluj a sunat la „Serviciul public de interes local pentru administrarea parcărilor”, pentru a afla cine poate parca gratuit în parkingul de lângă Primărie, dacă angajații serviciului fac asta:

„Doar mașina de intervenție, tehnicul, cei care aduc banii, colectează banii, intră înăuntru, în rest, nimeni nu parchează. Angajații nu. Nu există așa ceva (să parcheze directorul – n.r.). Cine intră, plătește”, a precizat reprezentanta Serviciului Parcări.

Directorul Serviciului public de interes local pentru administrarea parcărilor este Florin Vasile Bugnar. Potrivit declarației sale de avere din anul 2018, Florin Bugnar deține două autoturisme – un Nissan și un Opel. În calitate de director al Serviciului Parcări, acesta câștiga anual 69 156 de lei, adică 5 763 de lei lunar. Din acest salariu, oricine și-ar permite plata unui abonament în parking sau în zona II.

Vasile Bugnar deținea, în anul 2018, conform declarației sale de interese, funcția de vicepreședinte PNL Turda. Nu este prima dată când politicianul bugetaro-liberal (fost pedelist) este acuzat de practici necinstite. Ziar de Cluj scria, în anul 2014, faptul că ilegalitățile directorului Serviciului Parcări din Primărie au fost descoperite într-un audit intern.

Florin Bugnar este directorul Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor încă din iunie 2009, iar neregulile constatate de auditori se întindeau pe intervalul 2010-2013. 14 angajati ai serviciului erau detașați de la diverse firme private din Cluj, iar angajații serviciului nu înregistrau toți banii în evidența contabilă. De asemenea, directorul realiza plăți în avans, după bunul său plac, arătau auditorii. (Mai multe detalii, aici.)

Ziar de Cluj nu a găsit astăzi, la amiază, în parkingul Primăriei, mașinile cu numerele de înmatriculare sesizate de angajatul lui Emil Boc. Lunea însă se știe că la bugetari e zi scurtă, la fel ca vinerea și celelalte zile lucrătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *