Angajații Primăriei sunt iuți ca fulgerul să transmită puncte de vedere doar când Ziar de Cluj publică ceva ce nu e pe placul lor

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au preferații lor în mass-media locală și comunică doar cu anumiți jurnaliști. În cazul Ziar de Cluj și NCN comunicarea este aproape zero, conducerea administrației publice locale ignoră orice încercare de comunicare cu jurnaliștii acestor instituții media. Răspunsurile la solicitări vin în afara termenului legal de cele mai multe ori, iar conținutul acestora este în bătaie de joc în nenumărate situații. Nu vom mai insista asupra acestui subiect pentru că l-am dezbătut pe larg în urmă cu câteva zile.

Există totuși excepții. Reprezentanții Primăriei știu să se autosesizeze atunci când publicăm ceva ce nu le convine. De exemplu, luni, 26 martie, la doar câteva ore de la publicarea materialului “Boc vrea să le trimită cetățenilor documente doar prin e-mail. Cum rămâne cu contractele cu Poșta Română și Pink
Post?”
, angajații Biroului Mass-Media au sărit repede cu o precizare. Domnului primar nu i-a plăcut cum am pus problema în articol și a ținut să ne transmită o corectură.

Redăm mai jos precizarea:

“Cu privire la articolul ”Boc vrea să le trimită cetățenilor documente doar prin e-mail. Cum rămâne cu contractele cu Poșta Română și Pink Post?”, vă rugăm să precizați că nu este obligatorie comunicarea prin e-mail, așa cum ați scris”.

Deci se poate comunica cu Ziar de Cluj și NCN rapid și eficient doar când are chef domnul primar Emil Boc? Nu ar fi rău să se autosesizeze domnul Boc și atunci când subordonații săi își bat joc de munca noastră a jurnaliștilor și implicit și de cetățeni prin nerespectarea termenelor legale la transmiterea răspunsurilor la solicitări.

Citește și:

Angajații Primăriei Cluj-Napoca s-au cocoțat în “Turnul lui Boc” și îi scuipă în cap pe fraieri

Adauga comentariu