Angajatii FAN COURIER joaca la Cluj TETRIS cu pachetele clientilor! Vezi bataia de joc intr-un video edificator

Fan Courier a avut mai mereu probleme la Cluj: intarzieri de pachete, greve ale angajatilor, pachete ratacite. Ca fost clienti insa va veti simti umiliti vazand aceasta filmare facuta ieri in Sanicoara la depozitul Fan Courier. De-acum veti sti ce se intampla cu pachetele dumneavoastra ori de cate ori le trimiteti prin Fan Courier. Asta se intampla: angajatii firmei de curierat le insfaca vartos si le arunca pur si simplu in tiruri, jucand Tetris cu pachetele si incercand sa le "aranjeze" ochiometric. 

Si va mirati de ce ajung varza la destinatie pachetele romanilor? Uite, de asta!

 

Comentarii

aaa

07.06.2017 15:17

"Nu stiu altii cum sunt", dar si eu am avut probleme cu dansii. Mereu intarzieri, chiar si o saptamana (!), produs deteriorat (desi pachetul era intact, insa continutul nu, se vedea ca a suferit cateva "socuri"), tupeu etc., tot tacamu'. O firma de rahat, cu angajati de asemenea, multi dintre ei obraznici, impertinenti, fara cei sapte ani de acasa. As sugera tuturor sa evite aceasta firma de doi bani cu angajati de toata jena. Nu inteleg cum au supravietuit pana acum cu astfel de comportament. Nu zic ca celelalte firme de curierat sunt perfecte, dar Fancourier este mult sub nivelul lor din orice privinta. Le doresc o moarte subita, daca se poate, de astfel de "prestari de servicii" nu avem nevoie.

pandele

10.06.2017 11:00

un coleg din Gilau a trimis un plic important prin fan la bucale. nici vorba sa ajunga la timp! dezastru, intr-adevar..mi-au intarziat un colet trimis de o firma din buc, le-am zis la aia sa-si skimbe curierul..e dezastru. mai ales clujenii isi bat joc...

BULA COMISIONARU

12.06.2017 11:34

Idiotii de la sediul central nu pricep ca daca cu doi lei il platesti...asa si il ai...AU SCHIMBAT AGENTII CA PE CIORAPI...SI AU ADUS INLOCUITORI DE TE MIRI UNDE...IN CLUJ CU 1400 SI BONURI NU SE POATE SUPRAVIETUI...DAR PANA NU O SA LE DEA SALARII DECENTE NU O SA LE POATA CERE...SA TREMURE AGENTUL CAND STIE CA SI PIERDE SLUJBA...DACA FACE MARLANII...ASA PLEACA INSTANT...CA I SE RUPE

Luiza

22.06.2018 17:11

Am comandat la ikea acum o saptamana câteva colete. Unul l-au pierdut pe traseu cei de la fan; a ajuns la o firma din manastur care nu avea nimic de a face cu ikea. le-am transmis eu nr de telefon sa preia coletul, NIMIC! Niste nesimtiti!

Adauga comentariu