Angajatii DGASPC isi aprovizioneaza parintii din mancarea furata de la orfani

Comentarii

sergiu

12.12.2014 18:42

Doamne fereste ce ziarista cum putetj minti in asemenea hal in postul craciunului asa sa va ajute dumnezeu si voua si sursei

daniela

14.12.2014 09:48

Esti o ziaristă de arici pogonici. Cine mata te plăteste? Ar fi bine sa te informezi inainte de a debita.

contribuabil naiv

14.12.2014 16:38

Ar fi indicat sa-i calce putin DNA -ul pe gozerii astia care fura de la gura copiilor, ca se fura in institutiile statului ca la usa cortului si nimeni nu stie nimic. Apropo voi ce ce-i tineti partea cocotei, fiti siguri ca nu iese foc fara fum, iar daca cineva apropiat voua a ciripit(ca de la un strain nu ai de unde sti detalii) e clar ca ceva pute in directie.

Mircea

14.12.2014 18:01

fum fara foc nu exista! cunosc felul cum sunt tratati copiii de acolo, le face tocana cu oase, ii bate ca pe hotii de cai, si ii terorizeaza psihic, astfel ca atunci cand ajung la vreo familie in plasament (asta in cazul fericit pt unii din ei), sunt ca niste animale prinse din jungla! au psiholog de 25 de ani, o mata plouata, care habar nu are cu ce cana bea apa! sa le fie rusine la maimutele de la bucatarie, asa sa aiba parte de fiecare bucata de mancare furata! cel mai bine si mai "curat" se fura de pe urma copiilor care sunt "prosti" si de frica sa nu ii bata SI MAI TARE SI MAI MULT decat sunt batuti in mod "normal", tac si se resemneaza! 

SOBOLAN DE LA DGASPC

14.12.2014 18:17

O ziarista frustrata si urata care scrie la comanda!Doamne cat de mincinoasa si josnica esti in sfantul post al Craciunului!!!

fix

15.12.2014 08:53

Ce va agitati asa dragilor??? Nu va convine adevarul??? Asta este...odata si odata toate se afla si fiecare o sa plateasca!!! Ziarista s-a informat perfect...poate nu destul, ca ar mai fi furaciuni de spus... Daniela, ma-ta are cratima...sau ai si tu vreo 4 clase ca si prietena ta marinela?? :))))))))

Adauga comentariu