Angajaţii CTP se pregătesc de grevă? Va fi o zi care le va testa nervii şoferilor

Clujeni, astăzi e mai sigur să circulaţi pe jos! Pe lângă restricţiile de circulaţie impuse de primărie, cu ocazia evenimentelor prilejuite de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, şi o parte din angajaţii CTP vor protesta în faţa sediului companiei.

Se pare că ieri, când personalul companiei şi-a primit fluturaşii cu salariile, oamenii au constatat că au mai puţini bani decât îşi calculaseră, aşa că au decis să protesteze.

"Miercuri dimineaţă, la capetele de linie au fost lipite afişe, în care şoferii şi impiegaţii erau invitaţi la ora 13.30 în parcarea de pe bulevardul 21 Decembrie, din faţa clădirii principale a CTP. De acolo, angajaţii ar urmă să meargă la conducere şi să ceară socoteală. Şefii de coloană au trimis imediat persoane care să dea jos afişele şi vor să organizeze joi o întâlnire la garajul companiei", anunţă site-ul Linia9. „Vrem să ne întâlnim cu şefii când decidem noi, nu când vor ei, pentru că noi suntem cei care muncim. Salariile noastre sunt mici, iar nepoţii care lucrează prin birouri câştigă foarte bine”, s-a plâns unul dintre angajaţii CTP aceleiaşi surse.

Care sunt restricţiile de circulaţie?

Începând cu ora 11.00 va avea loc adunarea maghiarilor în faţa Institutului Teologic Protestant din Piaţa Avram Iancu nr. 13 şi marş, între orele 12.15-13.00, pe traseul: Piaţa Avram Iancu nr. 14 - Bd. 21 Decembrie 1989 - Piaţa Unirii (pe latura de est); între orele 13.45 -14.15, marş pe traseul Piaţa Unirii - str. Universităţii - str. Avram Iancu nr. 20 (fostul Hotel Biasini - eveniment cu depuneri de jerbe de flori), cu închiderea circulaţiei rutiere până la ora 16.00.

Astfel, restricţiile ocazionate de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni se suprapun cu protestul angajaţilor CTP. Va fi o zi care le va testa nervii şoferilor.

Comentarii

azi

15.03.2017 14:06
Alo dle Neagu ca dupa 23 de ani de vechime sa avem un salariu de 1200 de lei in mana chiar si femeie de serviciu de la CTP are mai mult iar cei de la birouri au un salariu de cazi pe jos!

Adauga comentariu