Angajații CJ Cluj stau la căldură, părinții plătitori dau la lopată pe Cluj Arena

E seară. E frig. Părinții, antrenorii și sportivii dau la lopată pe Cluj Arena, pentru a curăța pistele stadionului, totul pentru ca micuții atleți să fie în siguranță. Nu e prima seară în care părinții sunt chemați să curețe ditamai stadionul. Deși n-ar fi tocmai treaba lor, după ce au muncit peste zi, părinții plătitori de abonamente și bilete sunt înregimentați pentru a curăța pistele de gheață și mizerie. Da, la Cluj Arena, sportivii, părinții și antrenorii dau la lopată. Pentru propriii copii, pentru siguranța acestora la antrenamente. 

Desigur, pe lângă imensa plăcere de a da la lopată după job, părinții plătesc 6 lei pentru intrare, iar copiii dispun de abonamente în valoare de 35 de lei. Banii ajung în contul CJ Cluj, prin Cluj Arena.

Autoritățile încurajează sportul de masă, accesul copiilor și al părinților pe stadion, desigur, contra cost. 

O inițiativă binevenită. 

În condițiile ninsorilor recente și a temperaturilor scăzute, părinții au fost invitați să dea la lopată, pentru a contribui la siguranța propriilor copii. 

Un bonus neașteptat, nesperat și nedorit într-un oraș precum Clujul, cu aere europene. 

„Încurajez practicarea sporturilor de masa, fiul meu face 3 antrenamente pe săptămână.

Plătesc separat accesul pe pista, pentru el, așa cum fac toți părinții, 35 lei pe lună.

Și tot noi dăm la lopată și măturam pista, ca să se poată antrena in siguranța”, a fost declarația unei mame, plătitoare de taxă de intrare, după bucuria încercată în mod repetat de a da la lopată pe pistele unuia dintre cele mai faine stadioane din țară, Cluj Arena.

„Am zis ca nu-mi pun adidașii, sa alerg. Numa’ bine, am făcut o ora de crossfit la lopata, in speranța ca nu vor aluneca atleții și copiii pe care ii aducem la mișcare”, a declarat un alt părinte. 

După alunecări și accidentări, părinții plătitori de taxe de intrare și abonamente, au fost chemați să dea iarăși la lopată, pentru siguranța propriilor copii. Bine, nu i-a obligat nimeni. Dar... s-au simțit...

Acesta nu este decât un antrenament de seară pentru antrenori, sportivi și părinți care, cu toții, după jobul de peste zi, sunt chemați să dea la lopată. 

Să curețe pistele de pe ditamai stadionul. 

Desigur, susținerea sportului de masă e una, plata abonamentelor pentru micuți/a taxelor de intrare pentru părinți e altceva, iar lopețile încercate de părinții plătitori sunt cu totul altă mâncare, cu un gust prea puțin european. 

Singura bucurie e pe capul copiilor, încântați că se pot bucura de gheață, fără alte pretenții pentru patinoar. 

Adauga comentariu