Angajații Aeroportului pichetează, din nou, sediul Consiliului Județean Cluj, pe fondul conflictului dintre șefii celor două instituții

Un nou protest al angajaților Aeroportului din Cluj-Napoca va avea loc săptămâna viitoare, pe fondul conflictului interminabil dintre conducerea Consiliului Județean Cluj și a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj. Potrivit sindicaliștilor aerogării, sunt afectați atât angajații cât și activitatea companiei.

„Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca va protesta în zilele de 19 și 20 martie, între orele 15.15 și 16.15, în fața Consiliului Județean Cluj, în numele angajaților aeroportului care s-au săturat să fie bătaia de joc a administrației județene și a președintelui Alin Păunel Tișe.

Toate nemulțumirile noastre au fost aduse în ultima perioadă la cunoștința comunității, a celor interesați de activitatea și dezvoltarea aeroportului. Considerăm că presiunea exercitată în diverse moduri de către autoritatea tutelară asupra noastră afectează nu numai munca angajaților, dar și imaginea Aeroportului pe plan național și internațional.

Pe timpul manifestației, suntem deschiși în continuare dialogului”, a declarat Gabriel Ene, președintele Sindicatului Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca.

Ca urmare a neînțelegerilor permanente dintre Alin Tișe și David Ciceo, directorul aeroportului, parcarea aerogării a fost într-o stare jalnică pentru o lungă perioadă de timp. Abia ieri, după îndelungi amânări, Consiliul Județean a aprobat începerea lucrările de reparare a parcării aeroportului, care ajunsese o rușine a României.

Citește și:

După certuri și scandaluri, Alin Tișe repară rușinea României

Tot pe fondul „războiului” dintre cei doi șefi de instituții, a fost schimbat Consiliul de Administrație al Aeroportului. După amânări, certuri și scandaluri, Tișe a reușit să își aducă oamenii săi în CA. La ședința de Consiliu Județean în care a fost votat proiectul de hotărâre pentru modificarea CA au fost prezenți și angajații aeroportului. Opiniile lor nu au fost luate însă în considerare. Consilierul județean Vladimir Mătușan a sesizat că ar exista un aspect de ilegalitate la votarea proiectului de hotărâre.

Citește și:

ILEGALITATE la votarea noilor membri ai CA al Aeroportului Cluj-Napoca? Tișe & Co. au adus la conducerea instituției un personaj care a contribuit la devalizarea Aeroportului Băneasa - VIDEO

Adauga comentariu