Angajată a DGASPC, transportată la spital din cauza presiunilor puse de Consiliul Județean

În această dimineață managerul de caz din cadrul Serviciului de Tip Rezidențial din cadrul DGASPC, un funcționar care se ocupă de casele cu probleme de la Florești și Apahida, a ajuns la spital din cauza presiunilor puse de Consiliul Județean. Doamna Manager a fost luată la discuții de reprezentanții Consilului Județean și în urma presiunilor i s-a făcut rău, fiind nevoie de intervenția unei ambulanțe.

Daniel Tămaș, șeful DGASPC declară că săptămânal se pun presiuni pe angajații instituției pe care o conduce.

„Doamna a fost dusă la UPU pentru investigații. Tensiune mare, puls. Aici, lumea trăiește cu fricii (deoarece oamenii nu au experiența audierilor). Aceștia sunt obișnuiți să muncească. Într-o săptămână, de 2-3 ori se prezintă reprezentanții Corpului de Control la sediul direcției, trimiși de Cotârlă Călin și Alin Tișe. Stau ore întregi ca să îi hărțuiască pe angajați”, declară pentru Ziar de Cluj, Daniel Tămaș.

Potrivit șefului DGASPC, Consilul Județean îi hărțuiește în mod constant pe angajații Direcției. Mai mult, din cauza Consiliului Județean s-au pierdut finanțări de milioane de euro.

„La fel cum domnul Tișe se plângea că funcționarii din CJ sunt terminați psihic din cauza demersurilor celor de la Aeroport, la fel vă pot spun că din 2016 funcționarii instituției noastre sunt supuși unui asediu din partea celor de la CJ și a Corpului de Control. Mai mult decât atât, după 10 comisii de disciplină în care am fost eu implicat, acum a început asaltul, hărțuirea împotriva șefului serviciului juridic, Dragoș Dacian. A început hărțuirea împotriva șefilor de centre prin acele vizite de un an de zile. Legitimarea în centre a unor angajați fără să aibă acest atribut. Audieri ale unor funcționari de pe diverse servicii fără ca ei să aibă competențe. Au blocat toate proiecte DGASPC, am pierdut finanțare de la Huedin în valoare de aproape 2 milioane lei, stăm cu două clădiri în paragină, la care de 3 ani au fost blocate lucrările de reparații. Mai mult, de 3 ani nu alocă 8 miliarde pentru centrul de bătrâni de la Recea-Cristur unde stau bătrâni în condiții inumane”, mai declară Daniel Tămaș.

 

Adauga comentariu